Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eşec surprinzător pentru Bayern Munchen în Bundesliga! Liderul campionatului a pierdut cu 2-4 în faţa celor de la Bochum

VIDEO | Eşec surprinzător pentru Bayern Munchen în Bundesliga! Liderul campionatului a pierdut cu 2-4 în faţa celor de la Bochum

Bundesliga

Comentarii

Bayern Munchen a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-2, de echipa Bochum, într-un meci din etapa a XXII-a a campionatului Germaniei. Bayern a condus cu 1-0.

Liderul campionatului a pierdut cu 2-4 în faţa celor de la Bochum

Lewandowski a reuşit o dublă, dar Bayern a fost surclasată la Bochum. Campioana nu mai primise 4 goluri într-o partidă de un an şi jumătate. Ultima oară Hoffenheim a reuşit aşa ceva în Bundesliga. După golul polonezului, ghanezul Antwi Adjei a egalat. Locadia a marcat pentru 2 la 1 din penalty, iar Gamboa a marcat un super gol. Un transor în vincul porţii lui Ulreich. 

La pauză, tabela a arătat un incredibil 4 la 1 pentru Bochum, după ce Holtmann a gărit şi el vinclul cu un şut superb. Lewandowski a închis tabela şi a ajuns la 26 de goluri în 22 de etape în acest sezon. 

În alt meci al zilei, Monchengladbach a deschis scorul după o serie de 15 pase consecutive în care cei de Augsburg au fost doar pe post de jaloane. Kuadio Kone a fost la finalizare.

Hofmann a făcut 2 la 0 la doar 25 de secunde de la începutul reprizei secunde. Brazilianul Iago a redus din diferenţă pentru oaspeţi, dar algerianul Bansebaini a refăcut avantajul de două goluri al celor de la Gladbach. Islandezul Finnbogason, intrat după pauză, a marcat al doilea gol al său în acest sezon de Bundesliga şi a stabilit scorul final.

Afla mai multe despre: bundesliga-bayern-germania 

viewscnt
Articole similare