Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Este afectat în continuare". Stoichiţă vorbeşte despre clipele delicate prin care trece Cosmin Contra

VIDEO | "Este afectat în continuare". Stoichiţă vorbeşte despre clipele delicate prin care trece Cosmin Contra

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra nu şi-a revenit nici acum după remiza cu Norvegia din preliminariile lui Euro 2020. Conform spuselor directorului tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, selecţionerul României este afectat după tot ceea ce s-a întâmplat. Rezultatul, criticilele şi conflictul cu Puşcaş au fost factorii care s-au răsfrâns negativ asupra lui Contra.

Cosmin Contra are însă toate motivele să îşi revină rapid. România păstrează în continuare şanse de calificare la Euro 2020. În ultima dublă a preliminariilor, tricolorii trebuie să învingă Suedia, pe 15 noiembrie şi să obţină cel puţin o remiză în Spania, pe 18 noiembrie.

Acesta sunt rezultatele care ar duce România pentru a opta oară la un turneu final de Campionat European. 

"Nu are cum să nu fie afectat. Contra este afectat în continuare. Problema este ca în momentul în care se va reîntâlni cu jucătorii, să se elibereze de această stare emoţională negativă pe care a avut-o în ultima perioadă, să-i stimuleze cum i-a mai stimulat şi să facă o repriză cum a fost a doua cu Norvegia. 

E băiat tânăr, e rezistent, ţine la tăvăleală, nu e cazul să fie stresat psihic aşa de mult de fel şi fel de comentarii. E un băiat priceput, un antrenor bun, trebuie să se întărească şi psihic acum, să scape de starea aia de supărare", a declarat directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă.

 

Afla mai multe despre: contrastoichitaromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare