Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Este ciudat şi foarte greu!" Halep dezvăluie că s-a antrenat alături de Darren Cahill şi recunoaşte forma mai slabă: "Nu sunt la cel mai înalt nivel"

VIDEO | "Este ciudat şi foarte greu!" Halep dezvăluie că s-a antrenat alături de Darren Cahill şi recunoaşte forma mai slabă: "Nu sunt la cel mai înalt nivel"

Tenis

Comentarii

Simona Halep a avut mari emoţii în primul meci jucat la Ausralian Open. Liderul mondial a trecut de Kaia Kanepi, locul 71 WTA, în trei seturi, scor 6-7, 6-4, 6-2, la capătul unui meci care a durat două ore şi 11 minute.

La conferinţa de presă de după meci, Halep a recunoscut forma mai slabă prin care trece, dar totodată susţine că este în continuă ascensiune: "A fost cel mai bun meci pe care l-am jucat în ultimul timp, nu am renunţat la nicio minge, deci am progresat în acest sens şi sunt doar fericită că am câştigat. Nu mai contează nimic altceva. Nu sunt la cel mai înalt nivel, încerc să mă simt bine pe teren şi să progresez în fiecare zi"

Numărul 1 WTA a fost întrebată despre cum s-a simţit fără Darren Cahill şi a oferit noi informaţii despre relaţia cu fostul antrenor: "Este ciudat şi foarte greu. Mi-a dat unele sfaturi, m-a însoţit pe teren la unele antrenamente. Îi mulţumesc că îmi este aproape şi rămânem prieteni".

"Sunt foarte fericită pentru victorie şi este foarte importantă pentru mine, deoarece nu am venit foarte încrezătoare la acest turneu. De la Cincinnati nu am câştigat niciun meci. Este un start bun şi o zi bună pentru mine", a mai spus Simona. 

În turul al doilea, Simona Halep va da peste americanca Sofia Kenin, locul 37 WTA, care s-a impus, în primul meci, scor 6-3, 3-6, 7-5, în faţa rusoaicei Veronika Kudermetova, locul 111 WTA, venită din calificări.

Afla mai multe despre: simona halepreactiedeclaratievideodarren cahillaustralian open 

viewscnt
Articole similare