Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Este inadmisibil ce se întâmplă". Marius Croitoru, indignat de ultima decizie luată: "Cred că numai aici se putea întâmpla aşa ceva"

VIDEO | "Este inadmisibil ce se întâmplă". Marius Croitoru, indignat de ultima decizie luată: "Cred că numai aici se putea întâmpla aşa ceva"

Superliga

Comentarii

FC Botoşani se poate califica în play-off-ul Ligii 1, dar a apărut o problemă. Teoretic, echipa lui Marius Croitoru joacă ultimul meci din sezonul regular acasă, dar planurile pot fi date peste cap de meciul de rugby al naţionalei.

Federaţia Română de Rugby a decis ca partidele cu Spania şi Belgia, care vor avea loc pe 22 februarie, respectiv 14 martie, etape din cadrul Rugby Europe Championship, să se dispute pe stadionul din Botoşani. 

Informaţi sunt şi cei de la FC Botoşani, care vor fi gazde în ultima etapă din sezonul regular al Ligii 1, pe 22 februarie: "Primul obiectiv este acela de a intra în play-off. După aceea, o vom lua pas cu pas şi vom vedea la sfârşitul campionatului unde ne vom clasa. 

(n.r. - Vă încurcă faptul că aţi putea juca la Iaşi ultimul meci?" Teribil de mult, dar mai avem până atunci. Nu pot să cred aşa ceva, este inadmisibil ce se întâmplă. Cred că numai aici se putea întâmpla aşa ceva. Să joci un meci decisiv în deplasare. Mergem acolo să ne jucăm calificarea în play off", a declarat Marius Croitoru în cadrul unei conferinţe de presă.  

Afla mai multe despre: fc botosanistadion botosanipoli iasi fc botosani stadion 

viewscnt
Articole similare