Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Este o normalitate pentru noi să jucăm din nou finala". Gică Popescu, entuziasmat după ce Viitorul a trecut de CFR în semifinalele Ligii Elitelor

VIDEO | "Este o normalitate pentru noi să jucăm din nou finala". Gică Popescu, entuziasmat după ce Viitorul a trecut de CFR în semifinalele Ligii Elitelor

Farul Constanța

Comentarii

FC Dinamo şi FC Viitorul vor disputa, luni, de la ora 11:00, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, finala campionatului rezervat jucătorilor sub 19 ani.

Sâmbătă, Dinamo Bucureşti a învins-o pe UTA Arad, cu scorul de 6-5 (2-2, 0-0), după loviturile de departajare.

La finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost egal, 2-2, prin golurile marcate de dinamoviştii Claudiu Stan '52 şi Mihai Chiriac '69, respectiv Ovidiu Truţă '54 şi Andrei Gavrilă '71.

În cealaltă semifinală, Viitorul Constanţa a învins-o, tot sâmbătă, la Mogoşoaia, pe CFR Cluj, cu scorul de 2-1 (0-0). Constănţenii au marcat de două ori în decursul unui minut printr-o "dublă" a lui Louis Munteanu '86, '87. Pentru CFR Cluj a înscris Gondiu '89.

Câştigătoarea Ligii Elitelor U19 va reprezenta România în Youth League

"Am văzut în acest meci două echipe foarte bune, dar eu cred că am avut controlul încă de la început. Au venit cele două goluri marcate de Munteanu, am trăit cu emoţii la final, dar acum pentru noi este o normalitate că jucăm din nou o finală.

Acesta este lucrul pe care treguie să-l facem în fiecare an, iar acum să sperăm că băieţii se vor recupera şi că vom câştiga şi finala. Louis Munteanu a făcut un meci foarte bun, a marcat cele două goluri, asta e meseria lui, trebuie să o bage în poartă" , a declarat Gică Popescu.

Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: gica popescu 

viewscnt
Articole similare