Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Este ratarea sezonului în Liga 1? Hora nu a putut să trimită mingea în poartă din 2 metri în partida cu Chindia Târgovişte

VIDEO | Este ratarea sezonului în Liga 1? Hora nu a putut să trimită mingea în poartă din 2 metri în partida cu Chindia Târgovişte

Superliga

Comentarii

UTA Arad a primit vizita Chindiei Târgovişte, într-un meci care va conta pentru etapa cu numărul 14 din Liga 1.

Hora nu a putut să trimită mingea în poartă din 2 metri în partida cu Chindia Târgovişte

În minutul 13, UTA a avut o ocazie incrediblă, dar nu a putut deschide scorul. După un corner executat, mingea a fost deviată de Benga până la Ioan Hora, care se afla la 2 metri de poartă. Balonul a ajuns în piciorul jucătorului de la UTA, dar cu aproape toată poarta goală, fotbalistul nu a putut trimite în plasă, iar mingea s-a dus peste. 

UTA Arad este pe locul 6 în clasament cu 23 de puncte, înaintea acestui meci. Echipa lui Laszlo Balint are moral bun, vine după două victorii consecutive: 1-0 cu U Craiova 1948 şi 0-3 cu UTA Arad.

Oaspeţii sunt pe locul 10 în clasament cu 14 puncte, înaintea acestei partide. Trupa lui Emil Săndoi caută o victorie în Liga I, având în vedere că n-au mai obţinut una din 18 septembrie, 2-0 cu Farul Constanţa. 

Afla mai multe despre: hora-liga 1 chindia-uta 

viewscnt
Articole similare