Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Este un jucător care mi-a furat un titlu! De el îmi e frică”. De ce fotbalist de la Dinamo se teme Devis Mangia

VIDEO | ”Este un jucător care mi-a furat un titlu! De el îmi e frică”. De ce fotbalist de la Dinamo se teme Devis Mangia
Comentarii

Antrenorul CSU Craiova, Devis Mangia, a dezvăluit că Mattia Montini, acum la Dinamo, i-a "furat" un titlu la tineret, în Italia, când atacantul evolua la AS Roma. Mangia a precizat că l-a avut şi el în vedere pe Montini pentru un transfer la Craiova.

Meciul la care face referire Mangia a fost în finala campionatului Primavera, din 2011. Tehnicianul echipei oltene antrena formaţia Varese, iar portarul de acum al craiovenilor Mirko Pigliacelli şi Montini, dar şi Sebastian Mladen jucau la Roma. Formaţia din capitala Italiei s-a impus cu 3-2 după prelungiri, toate cele trei reuşite aparţinându-i lui Montini.

La conferinţa de presă de joi, Mangia a fost întrebat dacă se teme de vreun jucător de la Dinamo. Italianul a pufnit în râs şi a răspuns: "Este o întrebare, pfff... Da, este un italian care tot timpul a făcut meciuri bune contra mea. Eu sper că nu va face la fel în acest meci"

Întrebat dacă se referă la atacantul Montini, Mangia a recunoscut că despre el este vorba.

"Da, da. Am pierdut un campionat de tineret în faţa lui, în Italia. În faţa lui şi în faţa lui Pigliacelli. Au fost colegi la Roma. Pigliacelli portar şi Montini a dat gol. E un jucător de calitate. Anul trecut, când a început sezonul m-am gândit (n.r. - la un transfer al lui Montini). Pe acea poziţia a fost una dintre vreo zece opţiuni", a adăugat antrenorul oltenilor.

Mangia a declarat că într-un meci Dinamo - CSU Craiova nu contează clasamentul ocupat de cele două formaţii.

"Este un meci foarte important. Este un meci diferit, nu contează clasamentul. Este un meci special, atât pentur noi, cât şi pentru ei. Sigur pentru ei poate fi cel mai important meci din sezon şi aşa trebuie să fie şi pentru noi, în acest moment. Va fi foarte importantă atitudinea, cu o atitudine foarte bună putem face diferenţa. Nu-l cunosc pe Rednic, dar ştiu că a făcut treburi foarte bune înainte, în România şi în alte ţări, dar nu îl cunosc direct. Presiune va fi pe ambele echipe. Dinamo vrea să câştige, Craiova la fel, nu e o problemă de presiune", a afirmat italianul.

Întrebat dacă îşi doreşte ca Dinamo să se califce în play-off, Mangia a răspuns: "Eu sper că în play-off vor fi cele mai bune echipe. Ştiu că este multă rivalitate, ştiu că Dinamo este o echipă cu nume, dar dacă merită este ok dacă va fi în play-off"

Partida Dinamo - CSU Craiova se va disputa, sâmbătă, de la ora 20.00, în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: mangiadinamocraiovamontini 

viewscnt
Articole similare