Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Este un public mai dur, normal că sunt supăraţi!" Craiova s-a chinuit cu Voluntari, iar Bărbuţ le dă dreptate fanilor care au huiduit echipa lui Piţurcă

VIDEO | "Este un public mai dur, normal că sunt supăraţi!" Craiova s-a chinuit cu Voluntari, iar Bărbuţ le dă dreptate fanilor care au huiduit echipa lui Piţurcă
Comentarii

U Craiova a câştigat greu, pe final, meciul jucat pe teren propriu cu FC Voluntari (2-1), după ce a fost condusă de echipa lui Cristiano Bergodi, iar fanii oltenilor nu i-au iertat jucători. Ultraşii din Bănie i-au fluierat şi apostrofat pe fobalişti, dar Cristi Bărbuţ (24 de ani) a spus la finalul partidei că suporterii sunt îndreptăţiţi să fie supăraţi pentru că jocul nu a fost unul prea plăcut.

Oltenii lui Piţurcă s-au chinuit cu FC Voluntari. Trupa lui Cristiano Bergodi a deschis scorul pe "Oblemenco", în minutul 54, dar apoi s-au trezit jucătorii Craiovei. Cicâldău (74) şi Bălaşa (89) au adus victoria pentru olteni, care se menţin la trei puncte în spatele liderului Astra, care are un meci mai puţin disputat.

Bărbuţ a tras concluziile, imediat după meci, şi a spus că suporterii au tot dreptul să fie supăraţi pe modul cum arătat echipa: "Rămânem cu trei puncte, asta e cel mai important în această seară. Trebuia să ne impunem, mai ales că jucăm acasă şi avem publicul de partea noastră. Am câştigat şi cu noroc în această seară. Ne bucurăm pentru cele tri puncte, mai ales că le-am câştigat pe final şi am muncit foarte mult în a doua repriză. Este un public mai dur, normal că sunt supăraţi. Au pretenţii de la noi şi trebuie să dăm totul să le aducem victorii şi bucurie", a spus mijlocaşul Craiovei după meci, la Telekom Sport.

În urma succesului de pe teren propriu, Craiova a îndreptat astfel pasul greşit făcut în deplasare cu Astra (0-1), în etapa trecută. După victoria cu Voluntari, oltenii rămân pe locul trei în clasament, cu 37 de puncte, în timp ce Voluntariul lui Bergodi rămâne lanternă roşie în clasament, cu doar opt puncte strânse în 20 de partide şi o singură victorie.

Afla mai multe despre: u craiovabarbutliga 1video 

viewscnt
Articole similare