Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Este victoria lui!" Sebastian Moga i-a dedicat victoria lui Eugen Neagoe

VIDEO | "Este victoria lui!" Sebastian Moga i-a dedicat victoria lui Eugen Neagoe
Comentarii

Sebastian Moga, care a stat pe banca lui Dinamo în lipsa lui Eugen Neagoe, i-a dedicat acestuia succesul cu Academica Clinceni, scor 4-2.

"Încă nu am apucat, dar cu siguranţă că este victoria lui. Mă bucur enorm, mă bucur pentru băieţi, pentru Eugen, pentru tot staff-ul, pentru suporteri, pentru că după un început mai ezitant am am reuşit o victorie. O victorie meritată, un nou început, sunt sigur că e un restart al echipei, mai ales de la scorul de 2-2, pentru că am făcut o primă repriză echilibrată. Am condus cu 2-0, nu am ştiut să gestionăm situaţia, ne-am vzut egalaţi, apoi am avut şi puţină şansă. Ştiam că cei de la Clinceni joacă fotbal şi nu se închid", a declarat Sebstian Moga, la finalul meciului.

Formaţia Dinamo a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a patra a Ligii I. Pentru dinamovişti este prima victorie din acest sezon, după trei înfrângeri.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Daniel Popa ’52, ’82, ‘90+3 şi Montini ’56. Pentru Academica au înscris Vojtus ’66 şi Ion ’73.

Afla mai multe despre: moga 

viewscnt
Articole similare