Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Eşti precum Benjamin Button. Pari din ce în ce mai tânăr cu fiecare zi care trece". Mesaje speciale de la jucătorii lui Hermannstadt pentru Laurenţiu Reghecampf

VIDEO | "Eşti precum Benjamin Button. Pari din ce în ce mai tânăr cu fiecare zi care trece". Mesaje speciale de la jucătorii lui Hermannstadt pentru Laurenţiu Reghecampf

Hermannstadt​

Comentarii

Hermannstadt şi-a continuat forma bună aratată în debutul acestui sezon, iar după două remize şi o înfrângere suferită în faţa campioanei CFR Cluj, sibienii au obţinut şi prima victorie din noua stagiune.

UPDATE | Jucătorii lui Hermannstadt, David Caiado şi Jo, dar şi atacantul CFR-ului Rondon i-au transmis mesaje speciale lui Laurenţiu Reghecampf.

"La mulţi ani, multă sănătate şi multă fericire alături de familie! Eşti precum Benjamin Button. Pari din ce în ce mai tânăr cu fiecare zi care trece" , a spus David Caiado.

"Salut, Laurenţiu! La mulţi ani! Dumnezeu să te binecuvânteze pe tine şi pe familia ta. Sper să ai parte de tot ce e mai bun, pentru că meriţi. Suntem o familie, îţi mulţumim pentru că ai încredere în noi. Te îmbrăţişez şi îţi doresc să te bucuri din plin de această zi" , a spus Jo Santos.

"La mulţi ani şi multă sănătate!" , i-a transmis Rondon antrenorului român.


Hermannstadt s-a impus cu 3-1 în deplasarea de la Chindia Târgovişte, iar transferurile făcute în actuala perioada de mercato de Anamaria Prodan încep să-şi spună cuvântul în echipa lui Ruben Albes.

Imediat după succesul obţinut, vineri seara, sibienii au profitat de moment şi i-au dedicat victoria lui Laurenţiu Reghecampf, care astăzi împlineşte 45 de ani. De altfel, primul succes înregistrat de Hermannstadt în noul sezon din Liga I a venit chiar împotriva Chindiei Târgovişte, echipa unde Laurenţiu Reghecampf a debutat în fotbalul profesionist, în 1993.

"Este o zi specială pentru familia #FCH! Domnul Laurenţiu Reghecampf, soţul doamnei Anamaria şi un antrenor care nu mai are nevoie de nici o altă prezentare, împlineşte astăzi o frumoasă vârstă. Cu acest prilej, A.F.C.Hermannstadt îi transmite la mulţi ani şi multă, multă sănătate! De asemenea, îi dedicăm cu tot dragul prima victorie din acest sezon, obţinută aseară contra Chindiei Târgovişte, de altfel o echipă specială în cariera domniei sale ca fotbalist" , a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului Hermannstadt.

Este o zi specială pentru familia #FCH! Domnul Laurenţiu Reghecampf, soţul doamnei Anamaria şi un antrenor care nu mai...

Publicată de FC Hermannstadt pe Vineri, 18 septembrie 2020

 

Afla mai multe despre: reghecampfanamaria prodan 

viewscnt
Articole similare