Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Eu l-aş aduce şi mâine, dacă ar fi după mine". Cine e fotbalistul pe care Cosmin Moţi l-ar transfera pe loc la Ludogorets

VIDEO | "Eu l-aş aduce şi mâine, dacă ar fi după mine". Cine e fotbalistul pe care Cosmin Moţi l-ar transfera pe loc la Ludogorets

Stranieri

Comentarii

Cosmin Moţi este unul dintre liderii formaţiei bulgare, Ludogorets Razgrad. Internaţionalul român a fost titular în amicalul cu CFR Cluj, iar la pauză i-a lăsat locul conaţionalului său, Dragoş Grigore.

Ajuns la 34 de ani, Cosmin Moţi joacă la Ludogorets din 2012, fiind unul dintre cei mai vechi jucători ai bulgarilor. Echipa sa a fost învinsă de CFR Cluj, la scurt timp după ce a pierdut şi amicalul cu FC Botoşani: ”Normal că am vrea să câştigăm fiecare meci, dar este o perioadă de acumulare, o perioadă cu antrenamente solicitante şi mai important este să fim pregătiţi când începe campionatul. Este mai puţin important cine marchează, important este ca în perioada asta să ieşim sănătoşi de pe teren, să nu ne accidentăm” a spus Moţi la finalul partidei cu CFR Cluj.

Dragoş Grigore a reintrat în sfârşit în angrenajul echipei bulgare, dar a evoluat ezitant în partida cu CFR: ”Este bine pentru început. Sper din suflet să fie bine, să fie sănătos, să nu mai aibe accidentări şi să joace cât mai mult” a explicat cosmin Moţi, care crede că CFR este una dintre echipele foarte puternice din România: ”chipă bună, o ştiam destul de bine, o echipă disciplinată tactic, o echipă cu jucători masivi, jucători buni în faţă. CFR mi se pare o echipă solidă, experimentată, jucători buni, dar cel mai important este că sunt o echpă”.

George Ţucudean i-a lăsat şi el o impresie foarte bună lui Moţi. Coechipieri la echipa reprezentativă, Moţi şi Ţucudean ar putea deveni coechipieri şi la echipa de club. Asta dacă Moţi ar face transferurile la Ludogorets: ”Mă ştiu cu Ţucudean de mulţi ani. 10, 11 ani, atunci când a ajuns la Dinamo era un copil. Mă bucur pentru el pentru că a progresat, că a ajuns să fie cel mai bun jucător român şi îi doresc baftă. El ştie ce e mai bine pentru el.  Eu l-aş aduce şi mâine, dacă ar fi după mine. Nu fac eu transferurile aici, cine urmăreşte jucători, îi poate urmări, iar dacă mai vin români, cu atât mai bine” a mai spus Cosmin Moţi. 

Afla mai multe despre: cosmin moţiludogoretsdragoş grigoregeorge ţucudean 

viewscnt
Articole similare