Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Eu nu sunt prost!” Un oficial din Liga 1 iese la atac: ”Din statistică reiese că noi suntem cei mai dezavantajaţi”

VIDEO | ”Eu nu sunt prost!” Un oficial din Liga 1 iese la atac: ”Din statistică reiese că noi suntem cei mai dezavantajaţi”

Superliga

Comentarii

Invitat în cadrul emisiunii Sport Center, de la Telekom Sport, Ioan Mărginean a afirmat că în urma unei statistici pe care a realizat-o, a reieşit că Gaz Metan Mediaş este cea mai dezavantajată echipă din Liga 1 de către arbitri.

”Am tăcut, am respectat pe toată lumea şi am constatat că, în statistica pe care am făcut-o, Gaz Metan Mediaş e cea mai dezavantajată echipă din Liga I.

Păi s-ar părea că, la români, dacă taci te iau de prost. Eu nu sunt prost. Eu ce am păţit campionatul ăsta nu am mai văzut într-un campionat întreg, luat la toate echipele. Sunt convins că nu sunt eu de vină, nu e Medişul de vină, o echipă care e formată în 1945, care are continuitate şi care vrea, cu puterile ei, să vadă ce poate”, a spus Ioan Mărginean în EXCLUSIVITATE la Telekom Sport.

Gaz Metan Mediaş joacă, astăzi, de la ora 17.00, în deplasare, la FC Botoşani. Partida va fi în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: ioan mărgineanliga 1gaz metan medias,  

viewscnt
Articole similare