Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Eugen Neagoe a explicat momentul schimbării lui Merloi: ”A fost cel mai bun de pe teren” Ce a spus despre eliminarea lui Boe-Kane

VIDEO Eugen Neagoe a explicat momentul schimbării lui Merloi: ”A fost cel mai bun de pe teren” Ce a spus despre eliminarea lui Boe-Kane

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania echipei Dinamo, în prima etapă a play-out-ului Ligii I.

Astra şi Dinamo s-au înfruntat în prima etapă a playoutului, la trei zile de la duelul lor din semifinalele Cupei. Câinii au scos un punct de la Giurgiu şi au pus punct seriei de şase înfrângeri consecutive. La debutul lui Uhrin pe bancă, Dinamo a fost inexistentă în prima repriză. Una în care Wuthrich a ratat cea mai mare ocazie pentru Astra. Câinii au reacţionat în partea a doua, iar Mihaiu a trimis primele şuturi pe poarta giurgiuvenilor. De fiecare dată însă, Lazăr a fost la post. În celălalt careu, Merloi şi-a bătut joc de o situaţia excelentă de unu la unu cu portarul. Cea mai mare ocazie a lui Dinamo a fost semnată de Anton. Şut de la marginea careului, care nu a prins însă poarta. Astra a terminat meciul şi cu un om în minus, după ce Boe-Kane a văzut două galbene în decurs de patru minute. Nu a mai contat. Astra - Dinamo s-a terminat 0 la 0, al optulea meci la rând fără victorie pentru câini

”Ne-am dorit să câştigăm, din păcate nu am reuşit” a spus antrenorul Astrei, Eugen Neagoe, la finalul jocului. ”Am ratat câteva ocazii de a marca, din păcate ne-a lipsit golul. Ştiam la ce să ne aşteptăm de la Dinamo, dar cred că am făcut un meci mai bun ca în Cupă, dar nu am reuşit să câştigăm. De 13 jocuri suntem neînfrânţi, dar ne-am dorit să câştigăm. Suntem o echipă bună, le-am dat puţine şanse, am avut organizare, atitutine, agresivitate, dar ne-a lipsit golul” a mai declarat tehnicianul Astrei.

Neagoe nu s-a declarat supărat pe eliminarea lui Boe Kane şi a explicat momentul schimbării lui George Merloi: ”Nu sunt supărat că am rămas în zece, se întâmplă. A fost un fault de joc, el şi-a cerut şi scuze în vestiar, dar nu avea de ce. Merloi a făcut un joc foarte bun, a fost poate cel mai bun de pe teren, dar a avut o problemă pe care am discutat-o încă de la pauză. Mi-a zis cu câteva momente înainte că are crampe şi a trebuit să facă această schimbare. A trebuit să-l schimb, pentru că nu era foarte bine fizic” a mărturisit tehnicianul giurguvenilor.

”Îmi propun să câştigăm toate jocurile. Am fost aproape de a intra în playoff, am avut şanse pânâ în ultima etapă a sezonului regulat. Sper să câştigăm playout-ul, ne vom bate pentru acest lucru. Avem şi returul Cupei, tot cu Dinamo. Este bine că nu am pierdut niciun joc împotriva lor, dar îmi doream să câştig şi în această seară. Punctele se câştigă greu şi contează mult pentru fiecare echipă. Şi eu mi-aş dori să marcăm 3-4 goluri la fiecare joc, dar pe teren, mai întâlnim şi adversari, care îşi doresc acelaşi lucru ca şi noi şi care se bat pentru fiecare minge. Eu am spus că Dinamo nu este o echipă slabă. Nu sunt supărat pe jucători, Dinamo nu cred că a avut şanse mari de a marca” a mai spus Neagoe.

Găman: ”Sper că am învăţat cu toţii din greşeli!”

Tot la finalul partidei cu Dinamo a vorbit şi fostul internaţional, Valerică Găman: ”Nu pot să spun că ne mulţumeşte, avem nevoie să şi câştigăm. În campionat am făcut mai multe egaluri, dar sperăm că va veni şi victoria. Suferim la finalizare. Prima repriză am avut o oportunitate bună de a înscrie, din păcate, am ratat. Nu avem ce face, mergem înainte, mai sunt opt jocuri şi sperăm să terminăm cât mai sus. Te gândeşti la fel şi fel de scenarii după eliminare, dar ne-am organizat bine. Nu l-am certat pe Kane, din dorinţa de a ajuta echipa, a faultat. Se putea întâmpla oricui. A fost un sezon cam ciudat, am început foarte prost, dar sper că am învăţat cu toţii din greşeli. Ne aflăm în situaţia în care ne aflăm, asta e realitatea, dar trebuie să continuăm aici. Plus că avem ca obiectiv Cupa României” a spus fundaşul Astrei, Valerică Găman, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: eugen neagoeastra 

viewscnt
Articole similare