Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eugen Neagoe a răbufnit după presupusul scandal de la echipă: "Tâmpenii inventate de un impresar"

VIDEO | Eugen Neagoe a răbufnit după presupusul scandal de la echipă: "Tâmpenii inventate de un impresar"

Hermannstadt​

Comentarii

Înaintea meciului dintre Hermannstadt şi CFR Cluj, terminat la egalitate, 1-1, Prosport a scris despre un presupus conflict la echipă, între jucătorii străini şi antrenorul Eugen Neagoe. Antrenorul lui Hermannstadt susţine că nu este vorba de nicio problemă.

"Acele tâmpenii care s-au scris, inventate probabil de vreun impresar nemulţumit că nu joacă jucătorii lui, şi bănuiesc despre cine este vorba, dar chiar nu vreau să mă încarc acum negativ, înaintea unui meci important, dar atmosfera a fost bună", a fost comentariul lui Neagoe în legătură cu subiectul presupusului conflict. 

Mai exact, potrivit sursei citate anterior, jucătorii portughezi şi brazilieni de la Hermannstadt au ameninţat că nu mai intră pe teren dacă nu pleacă Neagoe, fiind nemulţumiţi de jocul mult prea defensiv al echipei şi de faptul că Neagoe vorbeşte doar în limba română. 

În meciul terminat la egalitate cu CFR, Neagoe a utilizat un brazilian şi un portughez. Pentru Hermannstadt urmează meciul de miercuri, cu Academica Clinceni. Partida va fi transmisă de la ora 14:00, la Telekom Sport 1. Iată ce a avut de spus Neagoe despre acest meci: "Am un meci greu, ca toate celelalte. Niciun meci nu este uşor şi aţi văzut foarte bine, echipele de pe primele locuri câştigă foarte greu sau nu câştigă împotriva echipelor considerate mici. Ne dorim să facem un meci bun şi ne dorim victoria"

Afla mai multe despre: eugen neagoehermannstadt 

viewscnt
Articole similare