Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eugen Neagoe a revenit în antrenorat după mandatul de la Dinamo. De ce a ales Hermannstadt: "Am stat două zile şi m-am gândit foarte bine"

VIDEO | Eugen Neagoe a revenit în antrenorat după mandatul de la Dinamo. De ce a ales Hermannstadt: "Am stat două zile şi m-am gândit foarte bine"

Hermannstadt​

Comentarii

Eugen Neagoe (52 de ani) a revenit în antrenorat şi joi a condus primul antrenament la FC Hermannstadt. Fostul tehnician de la Dinamo a dezvăluit motivul pentru care a ales să fie înlocuitorul lui Costel Enache pe banca sibienilor.

"Cei de la Sibiu m-au dorit foarte mult. Am stat două zile şi m-am gândit foarte bine. Echipa nu era în situaţie foarte bună, de aceea a făcut această schimbare. Am luat decizia şi cred că este bine şi pentru mine să vin la Sibiu. Este o situaţie asemănătoare cu cea pe care am întâlnit-o la Sfântu Gheorghe în urmă cu doi ani. Totul a fost bine şi sunt convins că şi acum lucrurile o să meargă spre mai bine. Sibiu merită să aibă echipă în prima ligă. Este un oraş frumos, cu oameni care simpatizează echipa", a fost prima declaraţie a lui Eugen Neagoe în funcţia de antrenor la Hermannstadt. 

Problemele rămân la Sibiu şi nu se referă doar la cele sportive. Clubul este pe locul de baraj, 12, cu 11 puncte şi încă nu poate juca pe teren propriu, la Sibiu. În mod normal, Hermannstadt ar trebui să revină acasă în acest an: "Mi-aş dori să jucăm cu FCSB la Sibiu. Vom vedea. Nu depinde mine sau de conducători"

EUGEN NEAGOE, ANTRENOR LA HERMANNSTADT

Fostul antrenor al lui Dinamo, Eugen Neagoe, suferă de tehicardie ventriculară, o artimie cardiacă frecvent întâlnită la sportivi. Această aritmia a cauzat şi stopul cardio-respirator suferit în lunia iulie, la meciul cu U Craiova, atunci când Neagoe se afla pe banca celor de la Dinamo. Din acel moment, Neagoe nu a mai fost pe banca unei alte echipe. El a fost înlocuit la scurt timp cu Dusan Uhrin Jr. 

Numele său a mai fost legat de U Craiova, după venirea lui Victor Piţurcă în Bănie, însă în cele din urmă a ajuns pe banca celor de la Hermannstadt. 

Afla mai multe despre: eugen neagoehermannstadt 

viewscnt
Articole similare