Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eugen Neagoe, declaraţii şocante după meciul cu Viitorul: ”Arbitrii efectiv te bagă în pământ. I-am şi spus că 'o să aveţi pe conştiinţă oameni'!”

VIDEO | Eugen Neagoe, declaraţii şocante după meciul cu Viitorul: ”Arbitrii efectiv te bagă în pământ. I-am şi spus că 'o să aveţi pe conştiinţă oameni'!”

Superliga

Comentarii

Eugen Neagoe s-a declarat foarte supărat după Hermannstadt - Viitorul 1-1, meci în care s-au dat nu mai puţin trei lovituri de la 11 metri. Două au fost pentru Viitorul, dintre care una a fost ratată.

Eugen Neagoe a avut un discurs fără precedent după meciul cu Viitorul. Antrenorul lui Hermannstadt susţine că arbitrul Adrian Cojocaru a dezavantajat-o clar pe Hermannstadt şi spune că i s-a făcut rău după ce Viitorul a primit al doilea penalty. A plecat de pe bancă din această cauză, dar arbitrul l-a eliminat fără vreo explicaţie.

Eugen Neagoe foloseşte termeni duri în discursul spus, precum ”arbitrii ne bagă în pământ” sau ”Dumnezeu sus şi ne judecă pe toţi. Pe toţi, după ceea ce facem”:

”Se întâmplă des la fotbal, de aceea nici nu m-am simţit foarte bine şi am plecat de pe bancă în timpul jocului. Sincer, a fost jenant. Nu doar acele faze, tot jocul. Întotdeauna plătim pentru greşelile pe care le facem, dar plătim doar noi. Pe mine poate să mă dea afară mâine. Plătesc jucătorii, familia, nu poţi să îţi baţi joc de maniera asta.

Am jucat cu una dintre cele mai bune echipe din campionat. Bravo lor, felicitări, dar nu au avut nicio ocazie. Trebuie să dai tu două penalty-uri ca să îi bagi în joc sau cum? Normal că te bagă în pământ, efectiv te bagă în pământ. I-am şi spus, "o să aveţi pe conştiinţă oameni!"

Astăzi meritam să câştigăm, sincer. Am avut ocaziile mai clare decât cei de la Viitorul, cu tot respectul pentru Viitorul, cu tot respectul pentru ce face Hagi, dar în această seară chiar nu şi-au creat nicio ocazie. A văzut că am plecat de pe bancă, nu m-am simţit bine şi m-a eliminat. Nu am avut nicio discuţie cu Cojocaru.

Lasă-ne aşa măcar dacă suntem o echipă mică, înţeleg şi acest lucru. Nu trebuie să mai vină să îţi mai dea şi în cap, să te bage şi în pământ. Este jenant. Le-am şi spus acum: "fraţilor, e un Dumnezeu sus şi ne judecă pe toţi. Pe toţi, după ceea ce facem””
, a declarat Eugen Neagoe. 

Afla mai multe despre: eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare