Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eugen Neagoe mai aşteaptă două transferuri: ”În rest, sunt mulţumit de lot”. Care este situaţia lui Mamoutou N'Diaye

VIDEO | Eugen Neagoe mai aşteaptă două transferuri: ”În rest, sunt mulţumit de lot”. Care este situaţia lui Mamoutou N'Diaye

Superliga

Comentarii

Eugen Neagoe susţine că lotul este aproape conturat, însă mai aşteaptă încă două întăriri. Antrenorul lui Dinamo a lămurit şi situaţia lui Mamoutou N'Diaye, mijlocaş adus de Mircea Rednic.

Eugen Neagoe susţine că Dinamo aproape că şi-a definitivat lotul pentru noul sezon. Antrenorul în vârstă de 51 de ani susţine că nu vor mai plecat jucători şi aşteaptă încă două transferuri, pentru a acoperit punctele slabe care au mai rămas:

”Ne mai dorim doi jucători, dar în acest moment sunt mulţumit de lotul pe care îl avem la dispoziţie. (Ce aţi mai avea nevoie?) De încă doi jucători valoroşi. (Pe ce posturi?) Nu aş vrea să vă spun exact despre ce posturi este vorba. Nu vom mai renunţa la jucători”, a declarat Eugen Neagoe.

Antrenorul lui Dinamo susţine că Mamoutou N'Diaye - jucător adus de Mircea Rednic - va rămâne la Dinamo şi a intrat deja în programul echipei: ”În acest moment se antrenează cu noi, şi astăzi o să îl vedeţi, este prezent, va fi la antrenament. Am avut o discuţie cu el, dar este în programul nostru”.

Afla mai multe despre: eugen neagoedinamo 

viewscnt
Articole similare