Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eugen Neagoe nu-i uită pe suporterii dinamovişti. "Când am semnat eu, dădeau foc. Acum, când nu câştigă de 10 etape, nu fac nimic. Cine-i monta atunci?"

VIDEO | Eugen Neagoe nu-i uită pe suporterii dinamovişti. "Când am semnat eu, dădeau foc. Acum, când nu câştigă de 10 etape, nu fac nimic. Cine-i monta atunci?"

Astra Giurgiu

Comentarii

Dinamo şi Astra au terminat la egalitate, scor 1-1, partida de sâmbătă seară, din "Ştefan cel Mare", în restanţa din etapa a 9-a din Liga 1. Vali Gheorghe a deschis scorul în minutul 47, iar Magaye Gueye a restabilit egalitate, şi totodată scorul final, zece minute mai târziu.

Antrenorul celor de la Astra, Eugen Neagoe, consideră că echipa sa a fost privată de o lovitură de la 11 metri care ar fi putut aduce victoria. În plus, Neagoe nu-i uită pe suporterii dinamovişti care au făcut mare scandal, anul trecut, la Rin, în momentul în care acesta a semnat cu Dinamo, după îndepărtarea lui Mirecea Rednic. Acesta consideră că, atunci, cineva i-a mânat de la spate pe suporteri să facă toată acea "gălăgie".

"Cel mai tare m-a supărat că nu am câştigat jocul. Cred că puteam, băieţii au făcut un efort fantastic, am jucat împotriva unei echipe bune, care a fost atât de lăudată după perioada de transferuri, că s-au făcut transferuri de la Manchester City şi de la Villarreal şi în prima repriză nu au dat un şut pe spaţiul porţii, unui copil care l-am debutat azi şi a făcut-o foarte bine, cu încredere, cu personalitate, un portar de viitor.

(Despre penalty)

Vă daţi seama că mă supără, dar sincer sunt mai supărat că am primit gol, pentru că nu trebuia să primim gol. Conduceam cu 1-0, nu trebuia să intrăm în debandadă, nu trebuia să ne speriem de absolut nimic, că puteam să mai marcăm. Bineînţeles, penalty-ul clar pe care l-am avut şi care nu ni s-a acordat. Acum chiar nu ştiu dacă Andrei Chivulete nu a văzut, nu a văzut, ce pot să zic, dar noi am pierdut două puncte în această seară. Dacă se acorda acel penalty, probabil că marcam şi câştigam jocul. 



(Ce obiectiv v-aţi propus?)
Să câştigăm toate meciurile, dacă se poate. Acum, dacă vă spun că aş vrea să câştig campionatul, o să râdeţi, o să glumiţi. Sigur, îmi doresc să câştig toate jocurile. Rămâne să vedem dacă mai şi putem. Dacă aveam VAR, probabil că se acorda penalty şi Budescu, un executant foarte bun, reuşea să înscrie şi plecam cu cele 3 puncte din Ştefan cel Mare.

(Despre situaţia de la Dinamo)
N-aş vrea să comentez prea multe, un singur lucru, aceşti suporteri minunaţi pe care-i are Dinamo, în urmă cu un an de zile, veneau şi dădeau foc la Rin, când am semnat eu cu Dinamo. Acum, văd că nu câştigă un meci de 10 etape, şi asta nu din vina lui Cosmin, şi nici a băieţilor vechi care sunt la echipă şi au făcut eforturi fantastice pentru a juca la Dinamo şi au făcut-o cu sufletul. Văd că nu mai vin suporterii. Nu mai dau foc la nimic, nu mai sparg nimic. Atunci erau aşa montaţi, dar de cine? De către cine erau montaţi, de făceau ce au făcut? Eu le doresc multă baftă, pentru că am prieteni şi în staff-ul echipei, şi colegi, şi jucători şi chiar am mulţi prieteni la Dinamo şi le doresc tot binele din lume
" a declarat şi Eugen Neagoe, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare