Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eugen Neagoe poate pleca de la Astra în Ungaria! Clubul care-l vrea: "Am primit nişte semnale. Este o echipă mare"

VIDEO | Eugen Neagoe poate pleca de la Astra în Ungaria! Clubul care-l vrea: "Am primit nişte semnale. Este o echipă mare"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la Astra Giurgiu, Eugen Neagoe, instalat în urmă cu şase runde, a primit o ofertă de la fosta campioană a Ungariei, Honved Budapesta.

Eugen Neagoe are şanse foarte mari să nu finalizeze sezonul nici la cârma celor de la Astra Giurgiu. Antrenorul a fost abordat de oficialii formaţiei Honved Budapesta din Ungaria, ocupata penultimului loc din ţara vecină, însă nu a putut onora oferta deoarece este legat contractual de Astra şi doreşte să-şi ducă contractul la final. 

Cu toate acestea, Eugen Neagoe nu exclude imprevizibilul şi preferă să rămână misterios. La finalul victoriei cu Gaz Metan, de marţi, scor 3-0, antrenorul Astrei a recunoscut că "nu poate spună mai multe" despre oferta de la Honved.

"Prima repriză, foarte bună. Aproape perfectă. Am reuşit să marcăm trei goluri şi nu am primit niciunul. Băieţii merită felicitări pentru cum au intrat în joc, pentru cum au tratat fiecare moment. Este o pierdere importantă Radunovic, este un jucător foarte valoros. Mai avem un joc, cu siguranţă ne vom baza pe el, pentru că este un jucător de mare caracter. Nu putem decât să îi urăm mult succes în continuare în cariera lui. Asta e viaţa, ne vom orienta. Discutăm de foarte mult timp, am văzut anumiţi jucători, cu siguranţă vom aduce pe cineva cel puţin de aceeaşi valoare cu Radunovic. 

(Despre el la Honved) Am primit nişte semnale din Ungaria, într-adevăr, de la Honved. Dar avem treabă acum, sunt la Astra. Honved este o echipă mare din Ungaria, dar în acest moment mă gândesc la ce avem noi de făcut la Astra. Honved este o echipă mare în Ungaria şi totdeauna poţi să te gândeşti când ai discuţii cu echipe valoroase. (Dar aveţi clauză mare aici, nu puteţi să o achitaţi ca să mergeţi acolo, nu?) Râde . Da... am contract aici, deocamdată sunt la Astra şi nu pot să spun mai multe", a declarat Eugen Neagoe, finalul partidei cu Gaz Metan.

Afla mai multe despre: fotbaleugen neagoehonved 

viewscnt
Articole similare