Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Eugen Neagoe se gândeşte în continuare la câştigarea campionatului: "Vom încerca să scoatem maximum!"

VIDEO | Eugen Neagoe se gândeşte în continuare la câştigarea campionatului: "Vom încerca să scoatem maximum!"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Eugen Neagoe se poate declara un antrenor fericit. Sepsi OSK a încheiat anul 2018 cum nu se poate mai bine, cu o victorie la scos, 3-0, în faţa suporterilor la Sfântu Gheorghe, iar echipa este, cel puţin până mâine, pe locul patru.

Este un total contrast între jocul echipei din acest moment şi cel pe care îl etala anul trecut, în aceeaşi parte a sezonului, iar Eugen Neagoe crede că îşi merită poziţia din clasament cu prisosinţă: "Am dovedit în 21 de etape că suntem o echipă puternică care ne merităm locul în play-off. A fost un an foarte bun din toate punctele de vedere, cred că începând din februarie am arătat ca o echipă serioasă, o echipă puternică şi în vară am încercat să nu ne mulţumim cu puţin. Am spus că ne dorim un loc mai bun decât campionatul trecut şi în acest moment merităm locul pe care suntem", a spus antrenorul celor de la Sepsi la microfonul Telekom Sport, după finalul meciului cu Chiajna. 

Neagoe le-a răspuns şi celor care au râs în momentul în care a declarat că şi-ar dori să câştige titlul: "Cred că în acest moment nimeni nu se mai poate îndoi de valoarea echipei noastre. Am dovedit că putem să jucăm fără orice jucători. Lucrul cel mai important este să fim în play-off, iar dacă vom intra, cu siguranţă vom încerca să scoate maximum".

Afla mai multe despre: sepsi oskliga 1eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare