Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EVENIMENT | Mesaj de la legendarul Franco Baresi pentru Răducioiu: "Ai fost foarte bun. Nu era uşor să ajungi la Milan". Pochettino, cuvinte în română la Telekom Sport

VIDEO EVENIMENT | Mesaj de la legendarul Franco Baresi pentru Răducioiu: "Ai fost foarte bun. Nu era uşor să ajungi la Milan". Pochettino, cuvinte în română la Telekom Sportgalerie foto

Special

Comentarii

Fostul mare internaţional român, Florin Răducioiu (50 de ani), i-a desemnat, în cadrul rubricii "Amintirile lui Răducioiu", de la Telekom Sport, pe Franco Baresi şi pe Mauricio Pochettino drept cei mai buni fundaşi centrali alături de care a evoluat în cariera sa.

Florin Răducioiu este singurul jucător din istorie care a reuşit să marcheze în toate cele cinci mari campionate ale Europei - Serie A, Bundesliga, Premier League, La Liga şi Ligue 1. Acesta îşi continuă echipa ideală formată din jucători alături de care a evoluat la echipele de club.

După ce în poartă l-a ales pe Sebastiano Rossi, iar ca fundaş dreapta pe Christian Panucci, în centrul defensivei, Răducioiu i-a selectat pe Franco Baresi, legendarul căpitan de la AC Milan şi Mauricio Pochettino, fostul antrenor de la Espanyol. 

Florin Răducioiu şi Franco Baresi au fost colegi la Milan, în sezonul 1993/1994, căpitanul "diavolilor" aflându-se atunci pe finalul unei cariere legendare, în care a câştigat trei Ligi ale Campionilor şi nu mai puţin şase titluri în Serie A. Baresi a jucat toată cariera pentru Milan, chiar dacă echipa s-a aflat şi în Serie B. În 1989, an în care Milan cucerea Cupa Campionilor, Baresi ieşea pe locul doi în clasamentul pentru Balonul de Aur, care avea să ajungă tot pe San Siro, în braţele lui Marco van Basten. În acelaşi an, Hagi a terminat pe locul opt. 

Mesajul lui Franco Baresi pentru Florin Răducioiu

"Salut, Florin! Mi-a făcut mare plăcere să te aud după mult timp. Îţi mulţumesc că m-ai ales în echipa ta ideală. Ai fost mai mult decât un coleg de echipă. Eşti un prieten, eşti o persoană bună şi eşti mereu disponibil. Ai fost foarte bun în acea perioadă pentru că nu era uşor să ajungi la Milan. Ai fost foarte bun pentru că ai marcat goluri importante în atâtea momente. Îmi amintesc cu emoţie perioada petrecută împreună. Te aştept la Milano oricând vrei. Eşti mereu binevenit! Te salut cu drag şi te îmbrăţişez. Pe curând".

Alături de Mauricio Pochettino, Răducioiu a evoluat în două rânduri. Prima oară în perioada 1994-1996, an în care Espanyol l-a adus pe român de la Milan şi pe argentinian de la Newell's Old Boys. În sezonul 1996-1997, Răducioiu a plecat în Premier League, la West Ham, dar nu a reuşit să se adapteze, aşa că s-a întors în 1997 pentru o scurtă perioadă la Espanyol. 

Mesajul lui Mauricio Pochettino pentru Răducioiu 

"Salut, băiete! Mă bucur că ne auzim şi este o onoare să fiu în echipa ta ideală. Ai jucat alături de fotbalişti imenşi şi de aceea mă simt onorat că m-ai ales. Din primul moment în care ne-am cunoscut, în 1994, la Norcia, acel mic oraş din Italia, a început o mare prietenie, o admiraţie şi respect mutual. Au trecut o mulţime de ani de atunci şi să ştiu că eşti bine şi că noi suntem bine mă face să fiu foarte fericit. Te îmbrăţisez şi vreau să-ţi spun că indiferent unde sunt, Londra sau Barcelona, vei avea aici o casă. Sper să te văd în curând!".

 Galerie foto

Afla mai multe despre: raducioiu 

viewscnt
Articole similare