Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Everton - Manchester United 4-0. Umilinţă greu de suportat pentru "diavoli". Vezi golurile partidei

VIDEO | Everton - Manchester United 4-0. Umilinţă greu de suportat pentru "diavoli". Vezi golurile partidei

Premier League

Comentarii

Manchester United a plecat umilită din Liverpool, după ce Everton s-a impus cu un neverosimil 4-0 într-o partidă contând pentru etapa 35 din Premier League.

  • Everton - Manchester United 4-0 (Richarlison 13, Sigurdsson 28, Digne 56, Walcott 64)

Gazdele au deschis rapid scorul, prin Richarlison, care l-a învins pe De Gea cu o semi-foarfecă. Sigurdsson a făcut 2-0 în minutul 28, iar United era deja într-o situaţie extrem de dificilă.

Lucrurile au mers şi mai prost pentru "diavoli" după pauză, iar Digne şi Walcott au dus scorul la 4-0, pentru o victorie memorabilă a lui Everton.

Rezultatul e unul dezastruos pentru United în ecuaţia luptei pentru calficarea în Champions League. Trupa lui Solskjaer e acum pe locul 6 în clasament, cu 64 de puncte.

Echipele de start:

  • Everton: Pickford - Coleman, Zouma, Keane, Digne - Bernard, Sigurðsson, Gueye, Schneiderlin - Calvert-Lewin, Richarlison
  • Manchester United: De Gea - Lindelof, Smalling, Jones, Dalot - Matic, Fred, Pogba - Martial , Rashford, Lukaku

Min. 64 GOOOOL Everton! Walcott scapă singur cu De Gea şi îl învinge pe spaniol cu uşurinţă!

Min. 56 GOOOOL Everton! Digne înscrie şi el cu un şut din afara careului!

Min. 28 GOOOOL Everton! Sigurdsson îl învinge pe De Gea cu un şut senzaţional, de la mare distanţă!

Min. 13 GOOOOL Everton! Richarlison deschide scorul cu o execuţie superbă!


Cu doar câteva etape înainte de finalul campionatului, în Premier League se cunosc toate echipele care vor reprezenta Anglia în sezonul viitor al cupelor europene, doar că mai rămâne de stabilit cine se duce în UEFA Champions League şi cine în Europa League. Diferenţa dintre ultimul loc european, ocupat chiar de United şi următoarea poziţie este de 15 puncte. 

Bătălia pentru ultimele două locuri de Liga Campionilor este crâncenă, diferenţa dintre locul trei, ocupat de Tottenham, şi locul şase, ocupat de United, fiind de doar trei puncte, astfel că "diavolii" lui Ole Gunnar Solskajer au nevoie neapărată de o victorie în această etapă, chiar dacă au un meci mai puţin faţă de Spurs şi Chelsea. 

Everton este pe o poziţie liniştitoare, locul 10, iar probabil obiectivul pentru finalul de sezon este terminarea în prima jumătate a clasamentului. 

Afla mai multe despre: evertonmanchester unitedpremier league 

viewscnt
Articole similare