Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | 18 ani de la victoria uriaşă cu Anglia. Cum şi-a comentat Ionel Ganea golul decisiv de la Euro 2000: "Şi bunica era fată frumoasă"

VIDEO EXCLUSIV | 18 ani de la victoria uriaşă cu Anglia. Cum şi-a comentat Ionel Ganea golul decisiv de la Euro 2000: "Şi bunica era fată frumoasă"

Echipa națională

Comentarii

Pe 20 iunie 2000, România învingea naţionala Angliei şi obţinea calificarea în sferturile de finală de la Campionatul European. Pe lângă naţionala Albionului, din grupa tricolorilor au mai făcut parte atunci Portugalia şi Germania.

Ionel Ganea a transformat penalty-ul din minutul 89 care a adus victoria în meciul cu Anglia şi, totodată, calificarea României în sferturi. Însă, când a fost întrebat dacă îşi mai aduce aminte de acel gol, fostul atacant a răspuns în stilul său caracteristic.

"Şi bunica, Dumnezeu s-o ierte, a fost fată frumoasă. Nu eu eram cel desemnat să execut acel penalty, dar m-am simţit foarte bine, din toate punctele de vedere. Înainte de asta, vreau să subliniez faptul că eu mi-am propus să intru în istoria României la acel Campionat European ca un jucător pozitiv. Şi mi-am dorit să rămân acolo pentru mult timp.

Cu toate că n-am primit foarte multe şanse să joc. Nici măcar n-am fost titular în meciul cu Germania. Nici n-am fost băgat să joc. Vă daţi seama ce durere am avut în suflet... A fost un turneu final frumos pentru toată lumea, dar eu pot spune că am fost puţin nemulţumit la acel Campionat European. Nu am fost folosit cât ar fi trebuit" , a declarat Ionel Ganea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: angliacampionatul mondialionel ganeaanglia 

viewscnt
Articole similare