Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | A fost antrenat de Mourinho şi l-a umilit pe Hagi: ”E în top 3 antrenori din lume”

VIDEO EXCLUSIV | A fost antrenat de Mourinho şi l-a umilit pe Hagi: ”E în top 3 antrenori din lume”
Comentarii

Dmitri Alenichev a fost arma secretă a lui Jose Mourinho în perioada în care portughezul făcea spectacol cu FC Porto. Mijlocaşul a agăţat ghetele în cui şi e acum antrenor la Yenisey, formaţie care a umilit-o pe Viitorul într-o partidă amicală.

Yenisey a câştigat cu 3-0 meciul cu Viitorul Constanţa, iar Dmitri Alenichev, tehnicianul ruşilor, a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Am obţinut un rezultat bun, a fost foarte important pentru că am văzut şi am învins legenda fotbalului românesc, pe Gheorghe Hagi. Are o mulţime de jucători talentaţi, care vor ajunge, în viitor, să evolueze la echipe de top. Faptul că am câştigat cu 3-0 nu spune nimic. Şi ei au avut ocazii, am mai ratat şi noi”, a spus Alenichev.

Pe vremea în care era jucător, Alenichev s-a făcut remarcat la FC Porto, formaţie cu care a câştigat, sub comanda lui Mourinho, Cupa UEFA şi Liga Campionilor.

Mourinho este în primii trei antrenori din lume, alături de Guardiola şi Klopp”, a încheiat Alenichev, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dmitri alenichevmourinhohagiportoviitorulyenisey 

viewscnt
Articole similare