Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | A luat Liga Campionilor cu Steaua şi a făcut marele anunţ: ”Eu ţin cu FCSB”. Ce spune despre CSA

VIDEO EXCLUSIV | A luat Liga Campionilor cu Steaua şi a făcut marele anunţ: ”Eu ţin cu FCSB”. Ce spune despre CSA

FCSB

Comentarii

Miodrag Belodedici pare să fie singurul stelist care ţine şi cu FCSB, şi cu CSA. Fostul fotbalist al roş-albaştrilor a recunoscut că e simpatizantul ambelor echipe, în condiţiile în care fostele florii steliste s-au împărţit între FCSB şi CSA Steaua.

O să-i ţinem pumnii lui Hagi să joace băieţii bine, dar acum eu ţin cu FCSB-ul când joacă în campionat. Ţin şi cu CSA-ul”, a spus Miodrag Belodedic, la Telekom Sport.

Belo a analizat situaţia actuală de la FCSB şi crede că titlul se va decide între echipa lui Teja şi CFR Cluj.

Acum nu poate să fie FCSB şi spectaculoasă, şi productivă, şi cu rezultate. Au avut şi ei momente când au jucat bine şi când nu au jucat bine. O constanţă nu prea am văzut nici la ei, nici la CFR, dar nici la alte echipe.

Am văzut la echipa lui Hagi o dorinţă de a juca fotbal. Nu contează cu cine joacă, el are un stil al lui, al echipei, care e un stil de atac, de pressing, are un fotbal, încearcă să joace un fotbal tehnic. Pase, menţinere şi câteodată îi iese. O echipă care joacă împotriva lui trebuie să alerge mult ca să câştige meciul. Nu ştiu dacă Universitatea Craiova poate să ajungă acolo sus, mai degracă Steaua şi Clujul”, a spus Belodedici, la Telekom Sport

viewscnt
Articole similare
L-a ajutat sa iasa din inchisoare dupa 23 de ani si s-a maritat cu el. Povestea fascinanta a unei...