Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Adrian Ropotan şi suferinţa unui "câine până la moarte": "Nu mă mai uitam niciodată la fotbal dacă se întâmpla asta!"

VIDEO EXCLUSIV | Adrian Ropotan şi suferinţa unui "câine până la moarte": "Nu mă mai uitam niciodată la fotbal dacă se întâmpla asta!"

Stranieri

Comentarii

Adrian Ropotan (32 de ani) a plecat în 2009 de la Dinamo, dar cei cinci ani petrecuţi în curtea clubului roş-alb l-au transformat într-un fan pe viaţă al "câinilor" şi rămâne conectat la tot ce se întâmplă în Liga 1.

Performanţele clubului roş-alb din ultimii ani îl fac pe Ropotan să sufere cot la cot cu fanii dinamovişti şi spune că nu s-ar mai fi uitat niciodată la fotbal dacă echipa lui Bratu ar fi ajuns să se bată pentru evitarea retrogradării.

Totuşi, Ropotan are încredere că noul tehnician o poate readuce pe Dinamo unde îi este locul.


1 - un titlu în Liga 1 a cucerit Adrian Ropotan, cu Dinamo, în sezonul 2006-2007, ultimul în care clubul roş-alb a încheiat campionatul pe primul loc



Mijlocaşul s-a despărţit în acaestă vară de Hatta Club, din Emiratele Arabe Unite şi spune că ar fi dispus să ia în calcul inclusiv o ofertă de la Dinamo: "Sunt dinamovist şi în sufletul meu mi-ar fi plăcut să joc pentru Dinamo. Aş face asta oricând şi la orice oră, dar nu depinde de mine asta. (n.r. Dacă ar fi sunat de Bratu) Aş avea o discuţie cu el, suntem prieteni, am jucat împreună şi avem o relaţie foarte bună". Ropo şi-ar dori însă să mai prindă un contract în străinătate, înainte de a lua în calcul o revenire în Liga 1.

Vezi mai jos interviul exclusiv realizat de Telekom Sport cu Adrian Ropotan, unul în care mijlocaşul vorbeşte despre planurile sale, Campionatul Mondial din Rusia, dar şi despre cum vede echipele din Liga 1.

Afla mai multe despre: adrian ropotaninterviudinamo 

viewscnt
Articole similare