Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | "Am avut un sentiment ciudat când am văzut că intră Ianis". Cea mai frumoasă declaraţie după debutul lui Hagi jr.

VIDEO EXCLUSIV | "Am avut un sentiment ciudat când am văzut că intră Ianis". Cea mai frumoasă declaraţie după debutul lui Hagi jr.

Echipa națională

Comentarii

Ianis Hagi a debutat pentru prima reprezentativă a României, sâmbătă, în victoria obţinută de tricolori în faţa Lituaniei, scor 3-0. Decizia lui Contra de a-l trimite în teren pe căpitanul Viitorului a fost primită cu entuziasm şi de alţi antrenori, printre care şi Edward Iordănescu.

"Sincer, chiar au fost câteva emoţii când s-a anunţat schimbarea şi am auzit comentatorii pronunţând din nou numele Hagi. Am avut un sentiment ciudat pe care nu-l aşteptam, pentru că ştiam că este în lot, ştiam că este pe margine, dar nu mă aşteptam la o astfel de emoţie. Chiar a fost o emoţie şi m-am bucurat. Mă bucur pentru el, e un jucător care, din nefericire, mulţi l-au pus în anumite momente într-o lumină nefavorabilă şi asta din cauza numelui pe care-l poartă.

Tatăl lui, mai mult ca sigur, a fost cel care a crezut cel mai mult în el. E foarte greu să porţi un asemenea nume. Sunt lucruri care mi s-au întâmplat şi mie şi nu au fost uşor de gestionat şi chiar de digerat unele dintre ele, însă, e adevărat că timpul şi anumite lucruri care ţi se întâmplă te fac să te maturizezi, te fac să vezi altfel anumite lucruri.

Trebuie să ai şi tărie de caracter, pentru că sunt lucruri care te pot afecta. Noi avem talentul ăsta, să comentăm mai mult decât trebuie şi să intrăm în viaţa unora mai mult decât este cazul, cum s-a întâmplat şi cu Ianis în foarte multe momente" , a declarat Edward Iordănescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: edward iordanescuechipa nationalaianis hagigheorghe hagi 

viewscnt
Articole similare