Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | ”Am pierdut deja trei calificări, în sfârşit am spart ghinionul”. Ce crede Moruţan despre calificarea la Euro

VIDEO EXCLUSIV | ”Am pierdut deja trei calificări, în sfârşit am spart ghinionul”. Ce crede Moruţan despre calificarea la Euro

Echipa națională

Comentarii

România Under 21 a învins, marţi, la Ploieşti, cu scorul de 4-0 (3-0), reprezentativa Liechtensteinului. Trupa lui Mirel Rădoi se califică astfel la turneul final al CE din Italia şi San Marino, performanţă pe care o selecţionată de tineret a României n-a mai reuşit-o de 20 de ani. În exclusivitate pentru Telekom Sport, Olimpiu Moruţan a declarat la finalul partidei de la Ploieşti.

Olimpiu Moruţan, puştiul pe care FCSB îl evalueaza prin vocea patronului clubului, la zeci de milioane de euro, s-a declarat fericit la finalul partidei: ”Sunt foarte fericit pentru că am spart ghinionul şi m-am calificat cu echipa Under 21 la turneul final” spune Moruţan, care a ratat pe acelaşi stadion calificarea la Under 19.

Despre atmosferă, puştiul minune al FCSB-ului a spus: ”Vă daţi seama că a fost o nebunie foarte mare. Nu mă aşteptam să vină multă aşa multă lume la stadion. Mă bucur că am spart ghinionul, pentru că anul acesta am pierdut trei calificări. Play offul cu Botoşani, calificarea cu U19 şi cu Steaua în UEL”.

Participarea la turneul final îi trezeşte imaginaţia fotbalistului născut la Cluj Napoca: ”Mergem acolo cu capul sus să jucăm la victorie şi să scoatem rezultate foarte bun pentru că suntem o generaţie bună şi s-a văzut şi în seara aceasta.  luăm pas cu pas şi la finalul turneului vedem unde ne clasăm. Aceste meciuri ne-au prins bine. Am sperat până la ultimul meci că ne putem califica de pe primul loc” a explicat Moruţan pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: olimpiu moruţanromânia under 21 

viewscnt
Articole similare