Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Amintiri cu eroii de azi ai României! Răducioiu a crescut generaţia de astăzi a lui Rădoi: "A fost prima mea experienţă ca antrenor"

VIDEO EXCLUSIV | Amintiri cu eroii de azi ai României! Răducioiu a crescut generaţia de astăzi a lui Rădoi: "A fost prima mea experienţă ca antrenor"

Echipa națională

Comentarii

Florin Răducioiu a antrenat în urmă cu patru ani naţionala U17 a României pe care a calificat-o la Turul de Elită. Mulţi dintre fotbaliştii de atunci au făcut parte şi din echipa care a dus România la Euro 2019.

Florin Răducioiu şi-a adus aminte de momentul în care îi pregătea pentru marea perfomanţă pe câţiva dintre jucătiorii naţionalei de tineret de astăzi. 
 
"Eu am fost primul antrenor care am avut plăcerea şi chiar onoarea să îi antrenez pe aceşti copii când aveau 15 ani. Am avut aceşti 2 ani minunaţi cu ei, am reusit să mă calific la Turul de Elită. E adevarat, printre ei în continuare şi din fericire mai figurează şi fac parte din echipa lui mister Rădoi jucători ca Ghiţă, Oaidă, Casap, Vali Costache, Ianis Hagi, care era căpitanul echipei, Ciobanu, Florinel Coman, Petre şi Dennis Man. Este aproape o echipă daca nu greşesc, 9 sau 10 jucători pe care am avut onoarea să îi antrenez. A fost prima mea experienţă ca antrenor şi m-am bucurat foarte mult, sunt bucuros, îi cunosc foarte bine pe aceşti puşti" a spus Florin Răducuioiu.
 
Răducioiu ştie cum trebuie să joace tineretul la turneul final de anul viitor. 
 
"Să fie o adevarată echipă, să joace dpdv colectiv, să fie o echipă unită. Şi eu cred că anumiţi jucători cu siguranţa posibilitatea să semneze contracte foarte bune pentru că asta ne-a lipsit în ultimii ani: această vitrină, faptul de a juca la marile turnee. Jucătorii noştri nu mai erau la modă, nu mai erau apetisanţi dpdv fotbalistic" a adăugat Răducioiu.  
 
 
 
Răducioiu şi Rădoi, selecţionerii care au construit generaţia care va merge în Italia s-au întâlnit la sediul Telekom Sport. Iată dialogul celor doi: 
 
 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: răducioiurădoiromânia u17românia u21 

viewscnt
Articole similare