Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Aneta Udriştioiu a vorbit la Telekom Sport despre relaţia specială dintre Martin Ambros şi handbalistele de la naţională

VIDEO EXCLUSIV | Aneta Udriştioiu a vorbit la Telekom Sport despre relaţia specială dintre Martin Ambros şi handbalistele de la naţională

CM Handbal

Comentarii

Naţionala României s-a impus în primele două meciuri de la Campioantul Mondial de handbal feminin din Germania, iar Aneta Udriştoiu priveşte cu încredere spre următorul meci al României din Grupa A, cel cu Spania.

Aneta Udriştioiu aşteaptă cu încredere partida cu Spania. ”Am avut două victorii, sunt foarte fericită că am câştigat aceste două meciuri şi ne concentrăm pe ceea ce urmează mai departe.

Într-adevăr, va fi un meci greu. Am mai jucat cu echipa Spaniei, dar acum cred că au şi ele schimbul de generaţii, la fel ca şi echipa României. Şi vom vedea la ora meciului cum va fi.”

Extrema dreaptă a CSM Bucureşti a vorbit despre relaţia specială care s-a legat între jucătoare şi antrenorul Martin Ambros. ”Cred că este o relaţie între noi foarte apropiată, este un antrenor care ştie să ne facă să jucăm cu dăruire, cu pasiune şi de fiecare dată ne încurajează sau ne susţine, indiferent de rezultat sau de ceea ce facem în teren.

Cred că este foarte luptător şi ambiţios, îşi doreşte tot timpul să scoată maxim din fiecare lucru pe care îl face”, a declarat Aneta Udriştioiu la Telekom Sport.

Meciul România - Spania va putea fi urmărit în EXCLUSIVITATE pe Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Toate detaliile meciului de mâine, aici:

Afla mai multe despre: handbalcampionatul mondial de handbalaneta udristoiu,  

viewscnt
Articole similare