Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Apariţie surpriză la meciul CSM-ului. A venit să le "spioneze" pe Mehmedovic şi pe Radicevic

VIDEO EXCLUSIV | Apariţie surpriză la meciul CSM-ului. A venit să le "spioneze" pe Mehmedovic şi pe Radicevic

Handbal

Comentarii

În tribune, la meciul CSM - Minaur Baia Mare a fost şi un fost antrenor al campioanei. A venit să le vadă la treabă pe muntenegrencele din lotul CSM-ului.

Fostul antrenor al CSM-ului, Per Johansson a venit la Bucureşti în calitate de selecţioner al Muntenegrului să le vadă la treabă pe jucătoarele sale de la naţională, Majda Mehmedovic şi Jovanka Radicevic. 

"Perioada petrecută la CSM a fost una foarte bună. Mi-a fost dor de Bucureşti, pentru că a fost o perioadă frumoasă din viaţa mea. Acum sunt în Muntenegru, dar slujba de acolo mă aduce înapoi în Bucureşti pentru a le vedea pe fete. Şi mă bucur să fiu aici", a declarat Johansson pentru Telekom Sport. 

Per Johansson a antrenat-o pe CSM în sezonul trecut şi a încheiat pe locul trei în Liga Campionilor. Suedezul o urmăreşte pe CSM şi în această stagiune. 

"Cred că au avut un start dificil şi au fost puţin ghinioniste cu accidentările. Nu este uşor să le ai pe Cristina şi pe Amanda accidentate. Dar acum poate sunt considerate outsidere şi acest lucru le poate da o energie anume. Cred în continuare că au şanse mari să ajungă în Final Four. 

Întrebat dacă CSM se poate descurca şi fără Neagu şi Kurtovic, Johansson a răspuns:  "Da, aşa cred. Sezonul acesta, poate doar Gyor şi Rostov sunt superioare.  Dar cred că sunt alte 5-6 echipe care îşi dispută celelalte locuri din Final Four. CSM are o grupă foarte bună şi, dacă reuşesc să se califice în sferturi, atunci cred că este posibil"

Afla mai multe despre: handbalcsmper johanssonmehmedovicradicevic 

viewscnt
Articole similare