Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Are 37 de ani şi n-are de gând să se retragă. Cum ar răspunde Penedo unei eventuale oferte din Liga I: "Cred că mai pot juca"

VIDEO EXCLUSIV | Are 37 de ani şi n-are de gând să se retragă. Cum ar răspunde Penedo unei eventuale oferte din Liga I: "Cred că mai pot juca"

Fotbal intern

Comentarii

Jaime Penedo s-a despărţit de Dinamo, dar n-are de gând să-şi încheie cariera. Ajuns la 37 de ani, portarul n-ar refuza o ofertă venită din străinătate, însă, nici nu vrea să audă de o eventuală înţelegere cu altă echipă din Liga I.

"Nu ştiu dacă este finalul carierei pentru mine, nu aş vrea să zic asta pentru că nu se ştie niciodată. Acum vreau doar să stau liniştit. Vreau să mă gândesc la tot ce s-a întâmplat, vreau să-mi revin. Eu cred că mai pot juca. Eram setat să joc până în vară. De asta zic că am ieşit din zona mea de confort. Vreau să revin, iar acest lucru se va realiza doar cu linişte.
 
Am luat decizia de a pleca de la Dinamo gândindu-mă la ce e mai bine pentru echipă, la ce e mai bine pentru mine. Este posibil să fi fost ultimele minute jucate ca fotbalist sau nu. Însă, nu voi accepta o altă ofertă din Liga I. Inima mea bate acum doar pentru o singură echipă. Merg cu aceste culori până la capăt.
 
Au fost câteva goluri primite care nu mi-au plăcut sub nicio formă. M-am consumat foarte mult. Toată lumea a vorbit de erori şi nu mi-a plăcut. A fost un moment complicat pentru mine. Nu sunt obişnuit să fac astfel de erori, dar totul a trecut" , a declarat Jaime Penedo pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: jaime penedodinamoliga 1oferta 

viewscnt
Articole similare