Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Artyom Karamian a pus lupa pe Rapid. Cere răbdare cu Alexa, e sigur de promovare şi abia aşteaptă să vină pe noul Giuleşti: "Numai aşa poţi să faci treabă!"

VIDEO EXCLUSIV | Artyom Karamian a pus lupa pe Rapid. Cere răbdare cu Alexa, e sigur de promovare şi abia aşteaptă să vină pe noul Giuleşti: "Numai aşa poţi să faci treabă!"

Rapid

Comentarii

Artyom Karamyan (40 de ani) a stat de vorbă cu Telekom Sport şi a comentat situaţia în care afă acum Rapidul, fosta sa echipă, care l-a înlocuit pe antrenorul Daniel Pancu cu Dan Alexa, înainte de pauză forţată a fotbalului cauzată de pandemia de Coronavirus.

Karamyan cere răbdare şi e sigur că Rapidul va promova. Fostul fotbalist din Giuleşti speră ca Alexa să fie lăsat să lucreze în linişte măcar doi ani la proiectul care să ducă Rapidul înapoi pe prima scenă din fotbalul românesc, după mulţi ani de absenţă.

"E ciudat. Am văzut că Pancu a fost dat afară. Am vorbit şi cu suporteri şi am spus că omul a făcut treabă. Fiecare patron, suporter, să înţeleagă. La fotbal n-ai cum să câştigi fiecare meci. Vine o zi în care poţi să şi pierzi. Durează un an, doi ani, să construieşti tot ce trebuie, o echipă cum a fost a noastră. Am jucat un an, doi, am fost o familie. Atunci poţi să aducă un jucători, doi, care să completeze echipa şi să faci faţă şi la Liga 1.

Dar aşa... Dacă la fiecare jumătate de an pleacă unul, vine celelalt, nu merge. Nu e vorba de Dan Alexa... Ştie toată lumea, e prietenul meu. E un om foarte bun, dar ştii cum e. Trebuie lăsat în pace, să stea măcar doi ani. E foarte greu... Fiecare echipă are jucători buni, vrea să promoveze. Pentru asta trebuie să aibă un pic de răbdare şi o să fie totul bine"
, a spus Karamyan în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Artyom Karamyan a avut şi un mesaj pentru Alexa şi suporteri. Armeanul abia aşteaptă să vină pe noul stadion din Giuleşti. "În primul rând, pentru Alexa şi pentru toată lumea, sănătate. Să aveţi grijă de voi, de familii. Doamne ajută să promoveze. Să facă treabă, e un om serios, cu caracter. Jucătorii să-l asculte, e foarte important să dai totul. 100%, numai aşa poţi să faci treabă. Doamne ajută să promoveze şi noi să fim fericiţi, să mergem la stadion", a mai spus Artyom Karamyan pentru Telekom Sport.

Artyom Karamyan a jucat la Rapid în perioada 2004-2007, apoi la Poli Timişoara în perioda 2007-2010, apoi la FCSB pentru câteva luni, între ianurie şi septembrie 2010.

Afla mai multe despre: artyom karamyanrapidliga 2 

viewscnt
Articole similare