Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Asemănarea inedită găsită de Rădoi între Schalke şi România U21: "Exact aşa am fost şi noi"

VIDEO EXCLUSIV | Asemănarea inedită găsită de Rădoi între Schalke şi România U21: "Exact aşa am fost şi noi"
Comentarii

AS Roma, Schalke, Liverpool, Tottenham şi Atletico Madrid sunt echipele care au terminat grupele din Liga Campionilor pe locul al doilea.

Mirel Rădoi e sigur că toate cluburile care şi-au câştigat grupele aşteaptă acum să dea peste Schalke în optimile de finală. Deşi au obţinut calificarea în primăvara Ligii Campionilor, nemţii nu traversează cel mai fericit sezon, iar în acest moment se află pe locul 13 în Bundesliga.

În aceeaşi situaţie s-a aflat şi naţionala de tineret a României la tragerea pentru grupele Campionatului European din 2019. Echipa pregătită de Mirel Rădoi era adversarul pe care şi-l doreau toate celelalte echipe calificate la turneul final. România va lupta pentru calificarea în semifinalele Europeanului cu Franţa, Anglia şi Croaţia.

"Dintre echipele calificate, Schalke e echipa pe care toată lumea o va dori, 100%. Aşa am fost noi la Euro, toată lumea voia să joace cu România la turneul final. Acum, după ce ne-am calificat la Euro, nimeni nu voia să cadă cu România din urna a doua la tragerea la sorţi pentru preliminarii. Oricine, dar să nu ne dea România. Acum toată lumea vrea Schalke de acolo şi sigur nu vrea Liverpool dintre echipele de pe locul al doilea" , a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

În schimb, la tragerea la sorţi pentru preliminariile Euro 2021, situaţia s-a schimbat în totalitate. România va întâlni în grupe Danemarca, Ucraina, Finlanda, Irlanda de Nord şi Malta.

Afla mai multe despre: mirel radoischalkenationalaromania u21liga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare