Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Astra a intrat în şomaj tehnic! Fotbaliştii au primit vestea: "Ajutăm şi noi clubul cât putem, cred că e de bun simţ!"

VIDEO EXCLUSIV | Astra a intrat în şomaj tehnic! Fotbaliştii au primit vestea: "Ajutăm şi noi clubul cât putem, cred că e de bun simţ!"

Astra Giurgiu

Comentarii

Într-o discuţie exclusivă cu Telekom Sport, Alexandru Dandea (32 de ani), fotbalistul Astrei, a dezvăluit că trupa din Giurgiu a intrat în şomaj tehnic şi a spus că nu mai ştie când a fost la ultimul antrenament cu colegii. Dandea e foarte optimist că lucrurile vor reveni la normal în curând.

Dandea a dezvăluit că fotbaliştii Astrei au fost înştiinţaţi că de pe 15 aprilie au intrat în şomaj tehnic pe toată perioada stării de urgenţă din România. Fotbalistul nu e supărat şi a spus că e o decizie de bun simţ, atât timp cât lucrurile nu vor dura prea mult.

"Sunt ceva probleme, mai ales acum în perioada asta. Majoritatea echipelor au probleme. Eu sunt mai optimist, sper ca în cel mai scurt timp să se rezolve. (n.r. - E adevărat că aţi intrat în şomaj tehnic?) Da. Astăzi am fost înştiinţaţi. Pe perioada de urgenţă o să fim în şomaj tehnic. Eu văd partea bună a lucrurilor, ajutăm şi noi clubul cât putem. Sper să nu se extindă foarte mult această stare de urgenţă. O lună cred că e de bun simţ, maxim două", a spus Alexandru Dandea pentru Telekom Sport.

Dandea se consideră norocos că stă la curte şi poate face mişcare în această perioadă. Nu mai ţine minte de când n-a mai fost la un antrenament cu colegii, dar e foarte optimist că lucrurile vor reveni la normal în scrut timp. Acesta se uită la meciurile Rapidului ca să nu se plictisească în autoizoare.



"N-avem ce să facem, e o perioadă foarte grea. Trebuie să ne conformăm, doar aşa putem să trecem peste acest virus.

Sincer nu mai ţin minte, a trecut mult timp de atunci. Cred că acum orice jucător şi-ar dori să stăm acasă, mai bine aş prefera să merg chiar o lună în cantonament. Chiar îmi doresc lucrul acesta. Am foarte mare noroc că stau la casă. Mai ies în curte, pot să fac antrenamente. E o diferenţă mare. Cred că e foarte greu pentru oamenii care stau la bloc.

Eu sper şi îmi doresc acest lucru, să înceapă. Nu ne rămâne decât să aşteptăm, să vedem cum evoluează situaţia. Sper ca la începutul lui iunie lucrurile să intre în normal"
, a mai spus Alexandru Dandea.

Afla mai multe despre: alexandru dandeaastrasomaj tehnic 

viewscnt
Articole similare