Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Atac dur la adresa unui stranier: "Nu face nicio diferenţă. E zero". Avertisment pentru tricolori: "Vin la naţională doar pentru a bifa o selecţie"

VIDEO EXCLUSIV | Atac dur la adresa unui stranier: "Nu face nicio diferenţă. E zero". Avertisment pentru tricolori: "Vin la naţională doar pentru a bifa o selecţie"

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a terminat Liga Naţiunilor neînvinsă, însă, a încheiat grupa pe locul al doilea, în spatele Serbiei. În ultimul meci jucat în acest an, echipa pregătită de Cosmin Contra s-a impus cu 1-0 în deplasarea din Muntenegru.

În urma acestui rezultat, România va rămâne în urna a patra valorică la tragerea la sorţi pentru preliminariile Campionatului European din 2020. 

"Eu, ca român, ca fost internaţional, să mă compar cu Macedonia sau să mă bucur că bat Lituania, în ultimul minut, atunci chiar am ajuns rău. Eu consider că jucătorul român nu este destul de.... Nu motivat financiar, motivat mental. De ce mai vin ei la echipa naţională? Doar ca să bifeze o selecţie? Eu sunt foarte nemulţumit de jucătorii care vin din străinătate, fiindcă aşteptăm foarte multe de la ei.

De exemplu, eu aştept foarte multe de la Maxim, un jucător care joacă în Bundesliga. Eu ştiu ce înseamnă Bundesliga. Bundesliga este un campionat care te învaţă nu numai fotbal şi ce înseamnă fotbalul, dar te învaţă ce înseamnă şi mentalitatea aia de învingător. Eu nu o văd la Maxim. Şi m-am bucurat enorm când s-a dus la Stuttgart. Primele şase luni sau un an a fost apreciat, foarte frumos. Am jucat în Bundesliga, mi-a crescut inima când am auzit de Maxim.

Credeţi că România joacă mai slab cu Mitriţă sau cu Drăguş în locul lui Maxim? Eu nu cred că joacă. Sau alt jucător din campionatul intern... Nu face nicio diferenţă Maxim. În această campanie de calificare, cinci minute, zece minute, cât a jucat cu Lituania şi a dat gol. Cu Serbia, zero. Nici în alte jocuri nu l-am văzut să facă diferenţa şi de asta mă necăjesc" , a declarat Dorinel Munteanu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: romaniacosmin contraserbialiga natiunilornations laegue 

viewscnt
Articole similare