Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Atac fără precedent la adresa jucătoarelor de la CSM: "O echipă de mercenare!"

VIDEO EXCLUSIV | Atac fără precedent la adresa jucătoarelor de la CSM: "O echipă de mercenare!"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a pierdut la nouă goluri în faţa celor de la Gyor, în debutul grupelor principale, iar criticile nu au întârziat. Finalist cu Oltchim în Liga Campionilor, în 2010, Radu Voina a fost extrem de acid.

Mergem să câştigăm în Ungaria, anunţau fetele de la CSM înaintea meciului cu Gyor. Nu doar că nu au fost aproape de victorie, dar partida a fost o umilinţă totală pentru ele. Atât jucătoarele, cât şi antrenorul Dragan Djukic, care a început meciul fără vreo româncă în teren, au fost aspru criticaţi. 

"Toate echipele pierd şi vor mai pierde, însă maniera în care a pierdut CSM a fost dezamăgitoare, pentru că a fost o echipă fără stăpân pe teren. O echipă de mercenare, care au venit să-şi facă datoria negativ pe teren.

Lucrul care m-a deranjat cel mai mult, a jucat numai cu jucătoare CSM Bucureşti fără o româncă în teren, decât când era eliminată, intra Oana Manea 30 de secunde, Curea 30 de secunde. Şi ultimele cinci minute, când erau -10, antrenorul bagă şi românce, adică umilinţa să fie şi mai mare

Iar la interviuri, Udriştoiu şi Curea. De ce cele care au făcut diferenţa nu au venit să-şi asume, cu antrenorul în frunte, pentru că trebuie să vorbeşti şi la înfrângere şi la victorie", a declarat Radu Voina pentru Telekom Sport. 

CSM va juca următorul meci pe 2 februarie, pe teren propriu, contra lui Krim Ljublijana, în direct la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: csmhandbalgyorinfrangeremercenare 

viewscnt
Articole similare