Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Atuul clujenilor pentru încă un titlu: "E greu să găseşti un grup aşa" Ce îl motivează pe Djokovic la CFR

VIDEO EXCLUSIV | Atuul clujenilor pentru încă un titlu: "E greu să găseşti un grup aşa" Ce îl motivează pe Djokovic la CFR

CFR Cluj

Comentarii

Damian Djokovic este om de bază la CFR iar în sezonul trecut a marcat golul care a adus titlul la Cluj, primul după 6 ani. Acum fotbalistul este gata să ia parte la un moment de referinţă în istoria clubului: două campionate consecutive câştigate.

Ţucudean este cel mai curtat jucător al CFRului în acest moment. Golgheterul nu este însă singurul fotbalist al ardelenilor de care alte cluburi cu pretenţii se interesează. Djokovic ştie ce îi poate motiva pe fotbaliştii campioanei să rămână la echipă. 
 
"Eu nu cred că va pleca cineva. Pentru oricine care joacă acum la CFR, va fi ceva prestigios dacă câştigăm două titluri la rând. Dar dacă pentru cineva vine o ofertă care poate să îi schimbe viaţa, normal că orice jucător se gândeşte. Dar, cum am zis, până acum nu ne-a plecat nimeni. CFR a început un drum nou cu venirea lui Dan Petrescu, încă suntem 14-15 jucători care evoluează mai mult şi am creat ceva bun, de calitate. Şi noi jucătorii o ştim.  Cum a zis şi domnul Petrescu, e greu să găseşti un grup aşa de profesionist şi de omogen. Noi ştim asta şi nu ne e simplu să o lăsăm pe CFR acum, când suntem pe o poziţie bună" a spus mijlocaşul CFR-ului. 
 
CFRul a bătut rivala FCSB la ultimul meci direct după cinci remize la rând între cele două. Şi campioana începe parcursul din 2019 în postura de lider. 
 
"Favoriţi nu suntem la titlu. Cred că intrăm favoriţi în playoff, dacă vom continua drumul aşa cum am terminat în 2018. Dar mai avem multe meciuri şi în campionatul regulat şi în playoff. Dar cum ştie toată lumea, când începi cu punctele înjumătăţite, va fi alt campionat" a mai declarat fotbalistul de 28 de ani. 
 
 

Afla mai multe despre: cfr clujdjokovictitluoferte 

viewscnt
Articole similare