Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | "Au venit mulţi bani pentru Csikszereda şi pentru Sepsi" Un fost jucător al CFR-ului confirmă susţinerea oferită de Budapesta pentru cele două cluburi

VIDEO EXCLUSIV | "Au venit mulţi bani pentru Csikszereda şi pentru Sepsi" Un fost jucător al CFR-ului confirmă susţinerea oferită de Budapesta pentru cele două cluburi

Stranieri

Comentarii

La finalul anului trecut a apărut informaţia conform căreia Guvernul Ungariei finanţează cluburile de fotbal din Harghita şi Covasna. De bani ar beneficia atât Sepsi Sfântu Gheorghe, cât şi Csikszereda, club aflat în Liga a treia.

Informaţia a fost confirmată de reprezentanţii celor două formaţii, cu menţiunea că banii nu merg la echipele de seniori, ci la sectorul juvenil. "Nu primim finanţare noi. Nu primim bani din Ungaria. Banii merg la academia clubului" a declarat antrenorul celor de la Sepsi, Eugen Neagoe pentru Telekom Sport. 

Fost jucător la CFR Cluj şi la Pandurii Târgu Jiu în Liga I, Sergiu Negruţ evoluează acum în prima ligă a Ungariei, la Kisvarda, echipa de pe locul 11, penultimul din clasament. În exclusivitate pentru Telekom Sport, Negruţ a vorbit şi el despre finanţarea oferită de Guvernul de la Budapesta echipelor de fotbal din România. 
 
"Chiar la Csikszereda am un prieten bun care mi-a spus că au fost trimişi o grămadă de bani la Sepsi şi la Csikszereda. Când am ajuns în Ungaria eram sceptic, dar am rămas mască atunci când am văzut ce e acolo. Toate echipele au terenuri de pregătire şi stadioane noi. În Ungaria se investeşte foarte mult. Dacă şi la noi ar fi condiţiile de acolo, am fi mult mai sus" a spus atacantul de 25 de ani. 
 
 
 

Afla mai multe despre: negruţsepsicsiksereda 

viewscnt
Articole similare