Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Avertisment pentru ”tricolori”: ”Plecăm favoriţi cu Lituania, dar am mai plecat aşa şi altădată şi n-am câştigat”

VIDEO EXCLUSIV | Avertisment pentru ”tricolori”: ”Plecăm favoriţi cu Lituania, dar am mai plecat aşa şi altădată şi n-am câştigat”

Echipa națională

Comentarii

Tricolorii pornesc cu prima şansă în meciul cu Lituania, dar sunt şi voci care îi avertizează să să nu trateze meciul cu superioritate.

Plecăm favoriţi, dar în fotbal nu se ştie niciodată, iar noi am mai avut momente în care am plecat favoriţi şi nu am reuşit să câştigăm”, a declarat Vasile Maftei înaintea meciului din această seară.

Lituania poate profita şi de gazonul artificial pe care se va disputa partida. De la reunire, tricolorii nu au efectuat în ţară niciun antrenament pe suprafaţă sintetică. ”Este mai greu de jucat pe un teren sintetic. Ideea este că după meci e foarte greu să-ţi revii din punct de vedere fizic, pentru că te solicită mult mai mult decât un teren natural”, i-a avertizat Maftei pe tricolori. Acesta a jucat pe suprafaţă artificială în perioada în care a evoluat la Concordia Chiajna.

Fost coleg cu Gabriel Tamaş la CFR Cluj, în 2013, Maftei este convins că acesta poate fi asul din mâneca selecţionerului în dubla cu Lituania şi Serbia. ”Nu contează vârsta şi numele unui jucător. Atât timp cât îşi face treaba foarte bine la echipa de club, şi cred că Gabi a jucat foarte bine în Israel, nu văd de ce să nu fie chemat la echipa naţională”.

Vasile Maftei a jucat la echipa naţională a României în perioada 2006-2011, a acumulat 12 convocări şi a marcat un gol. 

Afla mai multe despre: romanialituaniamafteiantrenament,  

viewscnt
Articole similare