Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Avertismentul Iuliei Curea: "Nu suntem o echipă" Ce o nemulţumeşte pe handbalista CSM-ului

VIDEO EXCLUSIV | Avertismentul Iuliei Curea: "Nu suntem o echipă" Ce o nemulţumeşte pe handbalista CSM-ului

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a avut parte aseară de cea mai drastică înfrângere de când joacă în Liga Campionilor. A pierdut la nouă goluri diferenţă în faţa echipei pe care a întâlnit-o în fiecare dintre ultimele 4 sezoane.

Iulia Curea era la CSM Bucureşti şi în 2016 când reuşea să câştige Liga Campionilor alături de colegele ei de la acea vreme. Acum trage un semnal de alarmă după cel mai dur eşec din ultimii 3 ani şi jumătate în cea mai tare competiţie europeană. 

"Dacă ne luăm după meciul de astăzi(n.r. ieri) normal că nu suntem o echipă.  Dar o să ajungem acasă, strângem rândurile, nu cedăm. Avem meciuri mult mai importante decât acesta. Normal, este rău că am pierdut cu atâtea goluri, dar trebuie să câştigăm celelalte partide, trebuie să ne motivăm, să strângem rândurile, să fim unite şi să luptăm în continuare" a fost reacţia Iuliei Curea. 
 
Dincolo de rezultat, handbalista de 36 de ani mai are o dezamăgire. 
 
"Aş fi ipocrită să spun că nu îmi doresc să joc. Îmi doresc să joc şi eu cred că pot să joc, nu doar că... şi îmi doresc să joc atunci când echipa are nevoie, pentru că atunci când unele jucătoare nu merg, normal că vrei să intri să vezi dacă poţi să ajuţi. Şi eu vreau să ajut. Îmi pare rău că nu joc mai mult, dar asta e. E decizia antrenorului, noi o respectăm, ne antrenăm, suntem aici, prezente la datorie" a încheiat sportiva ajunsă carejoacă pentru CSM din 2014. 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: gyorliga campionilorcsm bucureştiiulia curea 

viewscnt
Articole similare