Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Avertismentul lui Gică Popescu: "La ei trebuie să fim atenţi" Care sunt şansele naţionalei în preliminariile Euro 2020

VIDEO EXCLUSIV | Avertismentul lui Gică Popescu: "La ei trebuie să fim atenţi" Care sunt şansele naţionalei în preliminariile Euro 2020

Echipa națională

Comentarii

România se va lupta cu Spania, Suedia şi Norvegia pentru calificarea la turneul final de anul viitor.

Tricolorii încep campania de calificare pe 23 martie la Stockholm. 
 
"Avem o grupă grea, cu 3 echipe foarte puternice. Spania aparent favorită, Suedia, Norvegia şi noi ne batem pentru locul 2. Suedia şi Norvegia sunt echipe cu un stil de joc care nu ne avantajează. Mereu am avut probleme cu echipele nordice. Şi de data asta va trebui să fim inspiraţi, Contra să fie inspirat, să aibă şansa să aibă toţi jucătorii la dispoziţie, pentru că ne stă la îndemână să obţinem această calificare de pe locul 2 în grupă" crede Gică Popescu. 
 
La tragerea la sorţi a preliminariilor am fost în urna a 4-a. Gică Popescu este convins că statutul de outsider poate fi un atu pentru naţionala lui Contra. 
 
"Cel puţin Suedia şi Spania ne sunt superioare. Nu cred că şi Norvegia. Noi de multe ori am plecat cu şansa a treia sau a patra şi am reuşit să ne calificăm. Deci această postură de favorită 3-4 nu mereu a fost contra noastră. La Spania a venit timpul schimbării pentru că este echipa naţională care a avut cele mai bune rezultate din istoria fotbalului spaniol. Şi această schimbare s-ar putea să fie benfică naţionalei noastre în meciurile directe. Mie mi-e foarte teamă de Suedia. E o echipă care ne-a pus probleme. Nu doar meciul din 1994, dar mereu am avut probleme cu stitlul asemănător suedez" a adăugat fostul căpitan al Barcelonei. 
 
 

Afla mai multe despre: gică popescunaţionalăcontrapreliminarii euro 2020spaniasuedia 

viewscnt
Articole similare