Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Baptista despre cea mai frumoasă amintire de la Real: golul care a decis ultimul El Clasico fără Messi şi Ronaldo

VIDEO EXCLUSIV | Baptista despre cea mai frumoasă amintire de la Real: golul care a decis ultimul El Clasico fără Messi şi Ronaldo

La Liga

Comentarii

Duminică, timpul se opreşte în loc. El Clasico se vede pe Telekom Sport 1, de la ora 17.15. Va fi primul derby dintre Barcelona şi Real Madrid fără Messi sau Ronaldo, după 11 ani.

Julio Baptista aşteaptă meciul cu sufletul la gură, dar admite că un El Clasico fără cei doi jucători nu mai are aceeaşi strălucire.

"Pentru mine, aşteptările de la acest El Clasico sunt aceleaşi. Cred că este cel mai important derby din fotbal, iar fotbalul are ceva de pierdut fără aceşti doi jucători, Cristiano şi Messi", spune Baptista.

În 2007, când se juca ultimul clasico fără Messi şi Ronaldo, Julio Baptista înscria unicul gol în victoria madrilenilor de pe Camp Nou.



"Da, din La Liga da (n.r. e cea mai frumoasă amintire). Am mai înscris multe alte goluri, dar în La Liga a fost unul dintre cele mai importante, pentru că s-a întâmplat într-un El Clasico. Şi aceasta este diferenţa dintre golul acesta şi altele", a declarat Baptista pentru Telekom Sport.

 


 

Afla mai multe despre: baptistael clasicoreal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare