Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Basarab Panduru a remarcat un jucător de la FCSB: ”Nu stă nici măcar o secundă!”

 VIDEO EXCLUSIV | Basarab Panduru a remarcat un jucător de la FCSB: ”Nu stă nici măcar o secundă!”

FCSB

Comentarii

În cadrul emisiunii Minutul 91 de la Telekom Sport, expertul Basarab Panduru a remarcat jocul bun făcut de Răzvan Oaidă de la FCSB în partida cu U Craiova.

Răzvan Oaidă a făcut contra Universităţii, probabil cel mai bun joc al său în tricoul FCSB-ului.

Internaţionalul de tineret a marcat de două ori în poarta lui Mirko Pigliacelli, iar prestaţia sa a fost lăudată şi de patronul Gigi Becali.

Mai mult, Oaidă i-a lăsat o impresie plăcută şi expertului Telekom Sport, Basarab Panduru. Acesta a remarcat randamentul mijlocaşului de la FCSB, considerând că pentru prima dată de când joacă în postura de inter, Oaidă a făcut un meci excelent:

”Este pentru prima dată când Oaidă joacă ceea ce trebuie să joace din postura aceea de inter. Este păcat de alergătura aia pe care o face timp de 90 de minute. Este un jucător care nu stă nicio secundă. Dacă tot poţi să alergi, dacă tot ai cât de cât un dribling şi o pasă, fă lucrurile cum trebuie să le faci” a mărturisit Panduru, în exclusivitate la Telekom Sport.

Gigi Becali: ”Oaidă a fost pe tot terenul. El a făcut cât trei jucători”

Remarcatul lui Panduru, Răzvan Oaidă (22 de ani) a marcat primele două goluri ale echipei sale, FCSB, în victoria cu U Craiova, scor 4-1. El a intrat şi în graţiile patronului, Gigi Becali, care  l-a lăudat la "scenă deschisă". Şi nu golurile au fost cele care l-au impresionat pe Becali, ci capacitatea de efort pe care fostul jucător al Botoşaniului a arătat-o. Mijlocaş "box-to-box", Oaidă a a arat zona de la mijlocul terenului. A oferit siguranţă apărării, în acelaşi timp reprezentând şi elementul surpriză al ofensivei. Venit din spate, fără marcaj, Oaidă a păcălit în două rânduri vigilenţa apărării oltene.

"Oaidă era pe tot terenul. El a făcut cât trei jucători. Am jucat în 13 jucători, datorită lui Oaidă. Era multiplicat. Alerga doar el peste tot. Mă bucur nu neapărat că a dat gol, ci şi că a jucat bine. Când e de criticat, criticăm, dar acum a jucat bine. Toată echipa a jucat bine. Ov. Popescu: Eu zic că atunci când lipseşte el, e greu. Dacă nu cară pianul cineva, nu se poate. Şi de Cristea mi-a plăcut", a declarat Gigi Becali,.

Afla mai multe despre: basarab pandururăzvan oaidăfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare