Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Basarab Panduru râde de jucătorii Craiovei: "Au venit cu trenul şi au rămas în gară!". Cum a comentat prestaţia lui Montini

VIDEO EXCLUSIV | Basarab Panduru râde de jucătorii Craiovei: "Au venit cu trenul şi au rămas în gară!". Cum a comentat prestaţia lui Montini

Fotbal intern

Comentarii

Universitatea Craiova a ajuns subiect de glume după înfrângerea la scor de neprezentare din Ştefan cel Mare. Iar expertul Telekom Sport, Barasab Panduru, a găsit explicaţia pentru eşecul total neaşteptat al oltenilor.

"Te aşteptai la Craiova să joace, să tragă, să facă, dar parcă n-a putut nici să le dea peste picioare. Au venit cu trenul, au rămas în gară, nu au venit la meci. Pentru că şi este rezultatul ăsta de 3-0 de neprezentare şi la felul în care ai jucat .." , a declarat Basarab Panduru.

Panduru ştie şi de ce Montini rămâne în continuare coşmarul lui Devis Mangia: "Nu a mai reuşit 3 goluri de când era la juniori.... De când eram noi mai mici, adică. De când eram mai mici nu a mai dat 3 goluri şi l-a prins şi atunci tot pe Mangia. Îţi dai seama acum, când l-a văzut! Aoleo, iar peste tine!  E uşor să spun după 3 goluri să vezi ce mare atacant este, câte goluri dă. Pare un jucător puţin, nu pot să spun rudimentar, dar nu are o tehnică peste medie, în schimb, acolo, în faţa porţii, bagă mingea în poartă, îmi place că aleargă, e bătăios, nu-l vezi că stă pe teren. Ăsta e un lucru bun".

Afla mai multe despre: basarab pandurustefan cel marecraiovadinamo 

viewscnt
Articole similare