Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | ”Becali e supărat pe mine. Eu trebuia să fiu acum antrenor la FCSB”. Ce tehnician visa să fie în locul lui Teja

VIDEO EXCLUSIV | ”Becali e supărat pe mine. Eu trebuia să fiu acum antrenor la FCSB”. Ce tehnician visa să fie în locul lui Teja

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a ales să-l demită pe Dică şi să-l aducă la FCSB pe Mihai Teja. Patronul de la FCSB a mai negociat cu Dan Alexa şi Edi Iordănescu, dar un alt tehnician spera să mai primească o şansă din partea roş-albaştrilor.

Ilie Stan, fost jucător şi antrenor al steliştilor, se considera cel mai îndreptăţit pentru a reveni pe banca vicecampioanei României.

Orice antrenor din România, când e ofertat de Steaua, trebuie să accepte. E vorba de Steaua. Eu ştiu că Gigi este supărat pe mine pentru faptul că am plecat atunci de la Steaua. Mi-a şi zis atunci că unde plec, că sunt nebun, că nu trebuie să plec, că mă iubesc suporterii şi că echipa joacă ce vrea el.

Normal că m-aş întoarce la Steaua. Acum ştiu ce am de făcut.

Cu tot respectul pentru Teja şi pentru Alexa, dar dacă era să se facă o alegere eram cel mai îndreptăţit să fiu antrenorul Stelei, să vin din nou la echipă. Pentru că am demonstrat-o. În primul rând, sunt stelist, în doilea rând am fost deja la Steaua şi am demonstrat că pot face lucruri pozitive”, a spus Ilie Stan, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbilie stan,  

viewscnt
Articole similare