Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Becali, încântat de transferul lui Matei: "Mi-a plăcut mereu! Va fi om de bază în naţională!" Ce jucători îi mai promite lui Teja

VIDEO EXCLUSIV | Becali, încântat de transferul lui Matei: "Mi-a plăcut mereu! Va fi om de bază în naţională!" Ce jucători îi mai promite lui Teja

Superliga

Comentarii

FCSB s-a înţeles astăzi cu Florentin Matei, iar mijlocaşul de 25 de ani urmează să-şi pună semnătura pe un contract pe 4 ani cu vicecampioana.

Plecat în 2011 de la FCSB, Matei revine în 2019, iar Becali îl vede în scurt timp şi la echipa naţională.

  • Pe lângă Matei, Becali va mai încerca să-i aducă pe Iulian Cristea (Gaz Metan) şi Andrei Cristea (Poli Iaşi), plus un mijlocaş central căruia nu i-a dezvăluit numele

Patronul roş-albaştrilor spune că, pe lângă Iulian Cristea şi Florentin Matei, va mai face o ofertă şi pentru Andrei Cristea de la Poli Iaşi, dar că se va opri aici cu transferurile. Va mai negocia pentru aducerea unui atacant, doar în cazul în care Harlem Gnohere va pleca în pauza de iarnă.  

"Matei a semnat pe patru ani şi cel mai important e că mie mi-a plăcut dintotdeauna! L-am remarcat de când era la Astra şi eu zic că am făcut o achiziţie bună. Mângâie mingea, scoate omul din joc şi e un jucător de posesei!

Sunt bucuros că l-am luat şi liber de contract. Nu vă pot spune ce sumă va primi, este confidenţial . E cel mai valoros jucător în opinia mea. Acum să vedem dacă mă înşel sau nu.

Cred că în vară va ajunge şi la echipa naţională şi va fi jucător de bază!

Mihai (n.r. Teja) mi-a zis că nu mai are nevoie de alţi jucători, să nu ne încărcăm. Vine Iulian Cristea, care e fundaş central.  Poate mai luăm încă un mijlocaş central, cred că mai încercăm. Avem timp să ne decidem pentru că mai avem patru meciuri în sezonul regulat (n.r. în primăvară se desfăşoară 5 runde). Cred că o să-l luăm şi pe Andrei Cristea. Nu e nicio problemă cu transferul, au fost sărbătorile. Cred că vom face o ofertă.

În rest, luăm alt atacant doar dacă pleacă Gnohere. Nu vreau să mai vorbesc de oferte decât dacă se face!

Voi vorbi doar când se fac lucrurile, vreau să-mi schimb atitudinea din acest an. Nu mai zic echipa înainte, nici să spun lucruri imaginare
", a declarat Gigi Becali.

Florentin Matei, în vârstă de 25 de ani, a mai evoluat la Steaua, Unirea Urziceni, Cesena U19, Volyn Lutsk, Rijeka, Astra Giurgiu şi Ittihad Kalba.

Afla mai multe despre: florentin mateigigi becalimm stoicamihai tejatransfer fcsb 

viewscnt
Articole similare