Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Bella Gullden s-a întors la Bucureşti! Cum arată acum: ”Sunt un pic mai grasă” Ce le transmite fanilor lui CSM

VIDEO EXCLUSIV | Bella Gullden s-a întors la Bucureşti! Cum arată acum: ”Sunt un pic mai grasă” Ce le transmite fanilor lui CSM

Handbal

Comentarii

Bella Gullden a revenit în Bucureşti pentru a asista la partida dintre CSM şi Metz şi a vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre planurile sale în viitorul apropiat.

Bella se pregăteşte să devină mămică şi recunoaşte, cu umor, că s-a mai îngrăşat puţin, dar a continuat antrenamentele şi vrea să revină rapid pe teren.

Bineînţeles că-mi este dor de CSM. Întotdeauna este plăcut să mă întorc aici. Sunt un pic mai grasă decât de obicei, dar este foarte bine. Mă bucur de această perioadă a vieţii. Dar mă simt bine, mă antrenez bine, deci sper să mă întorc curând pe teren.

Au fost foarte multe accidentări. Am văzut toate meciurile. Bineînţeles, se chinuie în unele meciuri, dar e vorba de CSM. În astfel de meciuri ridici nivelul, pentru că ştii că e foarte important. Sunt foarte multe jucătoare care vor veni pentru sezonul viitor. Se anunţă foarte bine. Sper să le întâlnesc cu Brest”, a spus Bella Gullden.

Întrebată dacă s-ar întoarce, pe viitor, la CSM, Bella Gullden n-a exclus în totalitate această variantă.

Niciodată nu se ştie. Îmi place foarte mult CSM, dar mai am un an din contractul cu Brest şi mă focusez doar la asta. Am jucat aici trei ani, m-am apropiat foarte mult de jucătoare, de fani şi de oraş. Este foarte plăcut să le văd din nou”, a spus Bella, în exclusivitate la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: bella gulldencsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare