Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Blat la Steaua - Rapid în Cupa UEFA?! Dezvăluirile unui fotbalist implicat: ”S-a întâmplat ceva acolo”

VIDEO EXCLUSIV | Blat la Steaua - Rapid în Cupa UEFA?! Dezvăluirile unui fotbalist implicat: ”S-a întâmplat ceva acolo”

Fotbal intern

Comentarii

Invitat la TOP INTERVIURI, Petre Marin a vorbit, printre altele, despre dubla istorică pe care Steaua şi Rapid au disputat-o în Cupa UEFA. Fostul fundaş al roş-albaştrilor a lansat o ipoteză incredibilă.

În sezonul 2005-2006, Steaua şi Rapid aveau un parcurs absolut fantastic în Cupa UEFA. Rivalele din Bucureşti s-au întâlnit în sferturile de finală, iar Petre Marin crede că s-a întâmplat ceva necurat la tragerea la sorţi făcută de UEFA.

Eu şi acum cred că dacă nu eram din România, aveam şansa să jucăm finala, să fie o finală românească în Cupa UEFA. Dar, fiind din România, cred că s-a întâmplat ceva la tragerea la sorţi şi ne-au băgat să disputăm această dublă.

Cred că vorbim de o dublă cu care fotbalul românesc nu se va mai întâlni. Chiar dacă unii s-au bucurat că am fost eliminaţi de Middlesbrough, eu spun că mie mi-a părut rău de Rapid, atunci când au rămas acasă după dubla cu noi”, a spus Petre Marin, la TOP INTERVIURI, de la Telekom Sport.

Steaua şi Rapid au terminat de două ori la egalitate, 1-1 pe Giuleşti şi 0-0 pe ”23 August”, iar echipa lui Cosmin Olăroiu s-a calificat, graţie golului marcat în deplasare, în semifinalele Cupei UEFA, unde a urmat coşmarul Middlesbrough.

Afla mai multe despre: steauarapidcupa uefapetre marinuefa 

viewscnt
Articole similare