Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Bogdan Mara a făcut "lumină" cu privire la perioada de mercato de la CFR: "Au apărut în presă, am văzut şi noi..."

VIDEO EXCLUSIV | Bogdan Mara a făcut "lumină" cu privire la perioada de mercato de la CFR: "Au apărut în presă, am văzut şi noi..."

CFR Cluj

Comentarii

Înainte de meciul cu Gaz Metan, de sâmbătă, directorul sportiv de la CFR Cluj a vorbit despre strategia campioanei în următoarea perioadă de transferuri. Pe lângă acest subiect, Mara a mai vorbit şi despre Alex Ioniţă, a cărui situaţie la Cluj este încă una sensibilă.

Bogdan Mara a răspuns zvonurile cu privire la trecerea unor jucători precum Paul Papp, Liviu Antal sau Rus la CFR: "Nu s-a vorbit încă de niciun jucător, nu ştiu de unde au apărut în presă aceste lucruri. Nu, nu am vorbit. La noi din club chiar nu s-a vorbit de acest lucruri. Au apărut în presă, am văzut şi noi, dar nu sunt reale. Chiar nu ne interesează. Credem că nu vom face aproape nicio achiziţie în această iarnă. Lotul nostru este numeros şi avem un lot şi valoric destul de echilibrat şi nu avem nevoie. Vedeţi ce jucători avem pe bancă care nu au şanse să joace, din păcate, pentru că lotul este foarte valoros. Şi atunci nu avem nevoie de alţi jucători. Suntem convinşi că în mare măsură vom continua cu acelaşi lot", a spus în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Cât despre fostul mijlocaş de la Rapid şi Astra, Mara a declarat: "Ioniţă e un jucător care, atunci când a intrat, a făcut diferenţa. Dar antrenorul ştie mai bine, el vede la antrenament, el simte. Dar toţi jucătorii care au intrat în teren în ultima vreme au făcut-o foarte bine.  Şi Păun, şi Deac... E o competiţie destul de mare între jucători şi nu e uşor să joace toţi. Într-o echipă sunt 18-20 de jucători la fiecare meci, dintr-un lot de 25. Nu poţi să îi satisfaci pe toţi, orice ai face. În orice echipă vor exista jucători nemulţumiţi că nu joacă. Dar ei trebuie să tragă de ei, să se pregătească mai bine şi, când intră în teren, să capete un loc de titular şi să îl păstreze. Şi eu când am fost fotbalist am avut momente când nu am jucat şi eram supărat, dar trebuia să fiu supărat doar pe mine, nu pe altcineva".

Afla mai multe despre: bogdan maracfr clujtransferuri 

viewscnt
Articole similare